Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Makeup artistul lui Margot Robbie are un truc neașteptat pentru gene mai definite

37 Viewed Cris 0 respond
single-thumb.jpg

O mascara extraordinară poate da o definire nesperată genelor tale, însă un truc bine executat va funcționa cu orice fel de produs. Aceasta este lecția pe care ne-o dă makeup artistul lui Margot Robbie, Pati Dubroff. Metoda ei nu poate da greș.

Makeup artistul lui Margot Robbie, Pati Dubroff, are un truc neașteptat pentru gene mai definite. Dubroff nu se bazează pe un produs anume, ci pe o tehnică de combinare inteligentă a două nuanțe diferite de mascara.

Makeup artistul lui Margot Robbie are un truc neașteptat pentru gene mai definite

Secretul makeup artistului lui Margot Robbie stă în folosirea a două nuanțe de mascara. Pati Dubroff, care se ocupă de aparițiile actriței pe covorul roșu, are un truc neașteptat.

Dubroff a dezvăluit pentru Allure că aplică mascara neagră doar pe genele superioare ale clientelor sale. Makeup artistul ne sfătuiește să folosim o mascara maronie pentru genele de jos, căci astfel vom obține un aspect mai definit al genelor inferioare, cu un aspect mult mai natural decât dacă am fi folosit mascara de culoare neagră.

Dacă trucul makeup artistului lui Margot Robbie pentru gene mai definite constă în folosirea nuanței maro de mascara, trebuie să îl combini cu o altă tehnică care dă rezultate. Încearcă acest truc surprinzător care va schimba modul în care folosești mascara. În plus, pentru un efect Wow, înainte să aplici produsul, folosește o ustensilă pentru curbarea genelor. Rezultatul te va uimi cu siguranță!

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Makeup artistul lui Margot Robbie are un truc neașteptat pentru gene mai definite

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
prev-next.jpg

Deciem și The Ordinary se întorc, așa că putem răsufla ușurate

Lucy Hale a trecut de la castaniu închis la blond și părul ei arată minunat

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*