Limitarea numarului de trasuri in New York

Trasurile din New York sunt o obisnuita. Un farmec pentru orasul New York generat de aceste trasuri. Iata insa ca numarul trasurilor din New York va fi limitat cu 50%. Este o decizie a autoritatilor locale in ura unui acord semnat cu cei care detin aceste trasuri.
Numarul trasurilor cu cai din faimosul Central Park din New York va fi redus cu aproape 50% sub auspiciile unui acord semnat intre autoritati si cei care ofereau aceste plimbari, a anuntat consiliul municipal al orasului, intr-un comunicat dat publicitatii.

Potrivit AFP, anuntul survine in contextul in care, in urma cu doi ani, primarul orasului, Bill de Blasio, a promis ca va pune capat acestei activitati, considerata cruda fata de animale.
Acordul, care va intra in vigoare in luna iunie, cu o perioada de implementare de trei ani, prevede initial reducerea numarului de trasuri autorizate de la 180 la 110 pana la sfârsitul acestui an, a indicat consiliul municipal, preluat de publicatia The Observer.

Trasuri limitare New YorkPotrivit aceleiasi publicatii, acordul prevede ca numarul de trasuri sa ajunga la 95 atunci când se vor deschide grajdurile din Central Park. Acestea vor oferi adapost celor 75 de cai folositi la trasuri, interzicând astfel de facto ca animalele sa se deplaseze pe strazile din Manhattan.

De asemenea, conform aceleiasi intelegeri, pana in octombrie 2018 grajdurile trebuie sa fie gata sa gazduiasca in Central Park 68 de trasuri si 75 de cai.
Asociatia de protectie a animalelor NYClass, una dintre organizatiile care militeaza pentru interzicerea acestor plimbari cu trasura, extrem de populare printre turistii si indragostitii care se plimba in Central Park, a strâns peste 35.800 de semnaturi intr-o petitie on-line care denunta aceasta activitate drept una „cruda, inumana si periculoasa”.

Stiri Mondene SUALimitarea numarului de trasuri in New York nu va reduce su siguranta farmecul acestui oras.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*