Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Emma Stone a fost nevoită să poarte un corset pentru un rol care i-a deformat corpul

32 Viewed Cris 0 respond
single-thumb.jpg

Pe cât de mult așteptăm să intre în cinematografe următorul film al lui Yorgos Lanthimos, The Favourite, pe atât de puțin s-a bucurat Emma Stone de costumul pe care a fost nevoită să îl poarte pentru rolul său. Actrița a fost invitată la emisiunea The Graham Norton Show, unde a vorbit despre rolul ei de servitoare din secolul 17 și felul în care corsetul i-a deformat temporar corpul.

După ce a confirmat că rolul din The Favourite a fost primul ei „rol de corset”, Emma Stone a povestit despre efectele îngrozitoare pe care le-a avut acesta asupra corpului ei. „După o lună, organele mele și-au schimbat poziția pentru că era necesar să se întâmple asta”, a detaliat actrița.

„Știu că nu sunt doctor, dar jumătatea de jos a stomacului meu a coborât foarte jos iar coastele mele au rămas în sus. Orice ar fi, nu faceți asta. Dacă nu trebuie neapărat să o faceți, evitați pe cât posibil.”

Ulterior Emma Stone a clarificat că efectele au fost temporare, dar experiența a rămas cu totul îngrozitoare pentru ea și a făcut-o să se gândească la femeile care obișnuiau să poarte această ținută zi de zi. „Faptul că femeile au rezistat atât de mult timp în situația asta, mă face să privesc altfel acea perioadă și le compătimesc sincer pentru lucrurile prin care erau nevoite să treacă. În prima lună nici nu puteam să respir”, a mai spus actrița.

The Favourite este cel mai recent film al regizorului Yorgos Lanthimos, după sfâșietorul The Killing of a Sacred Deer. Alături de Emma Stone, din distribuție fac parte Rachel Weisz și Olivia Colman. După ce a fost primit foarte bine de către Festivalul de Film de la Veneția, The Favourite este considerat un competitor puternic pentru Premiile Oscar 2019 și va ajunge în cinematografe pe 23 noiembrie.

Citeste mai departe articolul pe: Emma Stone a fost nevoită să poarte un corset pentru un rol care i-a deformat corpul

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.

Coafura purtată de Meghan Markle în Fiji a conținut un mesaj adorabil pentru Prințul Harry

prev-next.jpg

Rosie Huntington-Whiteley are o rutină de machiaj plină de răsfăț

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*