Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Emma Stone a avut primul atac de panică la șapte ani

Anxietatea este boala generației millenials, ar spune un adult dacă ar privi toate acele meme (glume) de pe Internet. Am început să fim mai familiarizați cu conceptul de sănătate mintală în ultimii ani, dar și cu ideea de atac de panică, mai ales de când au început și celebritățile să vorbească deschis despre acest subiect. Recent, Emma Stone a dezvăluit că a avut primul atac de panică încă de la vârsta de șapte ani.

O vedem extrem de încrezătoare pe covorul roșu la evenimentele fastuoase, iar pe ecrane ne-a trecut prin o grămadă de stări. Actrița Emma Stone nu este tocmai o persoană despre care ne-am gândit până acum că ar avea o problemă cu anxietatea. Cu toate acestea, Emma Stone a avut primul atac de panică la vârsta de șapte ani, a relatat ea.

Emma Stone are atacuri de panică de la vârsta de șapte ani

Întrebată de prietena ei, Jennifer Lawrence, despre un moment în care s-a simțit foarte anxioasă, Emma Stone a dezvăluit că a avut primul atac de panică la vârsta de șapte ani.

„Da, aveam șapte ani. Atunci am început să am atacuri de panică, despre care am vorbit destul de des. Cred că felul în care ești alcătuit definește ce fel de persoană ești. Mama mea întotdeauna spune că m-am născut cu nervii în afara corpului. Dar sunt norocoasă să am anxietate, pentru că de asemenea îmi dă multă energie”, a relatat ea, conform Female First.

Să se fi întâmplat ceva anume care i-a provocat anxietatea, ori pur și simplu s-a născut sensibilă? „Cred că este o combinație din toate”, a răspuns ea.  „Sunt sensibilă la un nivel problematic. Adică, am vorbit cu terapeutul meu despre asta înainte, iar ea îmi spune, mulțumește-i lui Dumnezeu că ai descoperit actoria”, a relatat actrița.

Din fericire pentru Emma, actoria a devenit un refugiu împotriva acestor stări. „Am început să joc în teatru pentru tineret când aveam 11 ani. Dar este ciudat când devine un job. Și mai sunt și alte laturi ale acestui lucru, cum ar fi să stăm aici cu un reportofon între boi, acestea nu sunt genul de lucruri la care te gândești când ești copil, așa că îți spui „Acesta este un loc minunat și sigur în care poți simți o grămadă de lucruri”, a explicat ea.

Lucrurile care i se întâmplă în viața de zi cu zi o ajută mult în conturarea rolurilor pe care trebuie să le joace, a mai explicat Emma. „În sfârșit simt că este productiv să am toate aceste sentimente, acesta este și motivul pentru care am început să joc”, a concluzionat actrița.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Emma Stone a avut primul atac de panică la șapte ani

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*