Continuam cu informatii despre dieta astrologica, de aceasta data despre regimul alimentar pentru Zodia Berbecului. Informatii in exclusivitate pe acest site despre dieta berbecului, informatii utile despre regimul alimentar pentru Berbec. O abordare utila pentru sanatate si mai ales pentru cei care consulta permanent horoscopul. Nimic nu este intamplator, horoscopul are rolul sau iar, asa cu stabileste dieta astrologica, fiecare zodie are recomandari alimentare functie de trasaturile si aspectele de pe linia sanatatii. Acest blog ofera informatii pentru semnele zodiacale din perspectiva regimului alimentar, a recomandarilor de dieta functie de horoscop.
Din pacate, cei nascuti sub semnul zodiacal al Berbecului sunt deseori predispusi la obezitate si diferite boli. Erorile semnificative in alimentatie sunt in mare masura vinovate pentru asta. Daca faceti parte din aceasta zodie aveti grija de sistemul vascular si de zona craniana, de sistemul nervos central si de rinichi. Sunt zonele predispuse la probleme pentru berbeci.
In privinta regimului alimentar pentru berbeci, acestia trebuie sa elimine din dieta urmatoarele produse: alimentele foarte prajite, carnea neagra, mancarea conservata si consumul excesiv de salata si de alimente condimentate. In plus, cu aceeasi atentie trebuie tratate bauturile stimulatoare cum ar fi caiul, cafeaua si tariile. In loc de acestea se recomanda prepararea ceaiurilor din fructe de padure, macese, hibiscus, catina, afine, paducel, zmeura.
Dieta zilnica a Berbecului trebuie sa includa o serie de produse folositoare pentru cei din aceasta zodie cum ar fi pestele sau diferite cereanle pentru echilibrul energetic al organismului. Terciurile bogate in fier au o valoare importanta pentru dieta berbecului. cerealele recomandate pentru asta sunt orzul, meiul, hrisca, graul precum si taratele.
Dieta berbecului trebuie sa includa si lactate cum ar fi branza, diferite tipuri de branza dulce slaba in grasimi, produse care furnizeaza organismului micronutrienti esentiali. Anumite legum sunt bine venit in dieta berbecului cum ar fi morcovii, varza, sfecla, napii, patrunjelul. Nu va feriti sa gatiti retete cu multe legume care sunt bogate in proteine si alte elemente necesare producerii de hemoglobina.
Pentru berbeci este importanta in mod particular vitamina C. Dieta berbecului trebuie sa includa cat mai multe fructe cum ar fi merele, bananele si citricele. Pe timp de iarna lipsa vitaminelor poate fi compensata cu fructe uscate, varza murata, coacaze si merisor.
Dieta berbecului pentru pierderea in greutate trebuie sa fie bine echilibrata si sa contina indeajuns de multe calorii pentru a mentine starea de sanatate la un nivel propriu.
Dieta pentru femeia berbec
Femeile berbec adopta o noua dieta cu entuziasm, dar daca nu slabesc rapid, isi pierd curand interesul si renunta, deseori in favoarea unei alte diete. Nevoia de a incerca lucruri noi le face sa adopte diete fade. Firea lor impulsiva si aversiunea fata de restrictii sunt responsabile pentru dificultatea cu care berbecii respecta regimurile de slabire suficient timp pentru a slabi.
Incercarea de a slabi este soldata cu succes atunci cand berbecii isi folosesc numeroasele calitati de care dispun: atractia fata de provocari si dorinta de a reusi in tot ce isi propun.
Preocuparea fata de sanatate si aspectul fizic face ca obezitatea sa fie inacceptabila pentru nativele berbec. Vointa puternica de care dau dovada este de un real ajutor in curele de slabire.
Meniul pentru zodia Berbec
Micul dejun (alegeti din urmatoarele variante):
– 25 de grame de fulgi de porumb (neindulciti) cu lapte, un mar si o banana;
– un ou fiert moale, o felie de paine cu tarate, 200 ml de iaurt de baut fara grasimi.
Pranz:
– salata de legume, doua felii de paine cu tarate, 50 de grame de piept de pui fiert sau sunca, un mar;
– 75 grame de ton sau macrou, supa de vegetale, o chifla din faina de grau, o para medie.
Cina :
– morcovi fierti sau conopida, 75 de grame de carne slaba fiarta, salata de legume cu suc de lamaie;
– gratar de vita, o rosie, doua linguri de porumb, salata de legume cu suc de lamaie.