Dieta astrologica horoscop Pesti

Pentru zodia Pestilor se recomanda atentie pentru dieta si mai ales pentru orice regim abordat sau adaptat. Dieta astrologica pentru Pesti este una adaptata zodiei, cu recomandari functie de trasaturile horoscopului pestilor. Dieta astrologica este calculata si impusa de elemente ale zodiacului. Acest articol continua de fapt publicarea informatiilor legate de dieta astrologica pentru cele 12 zodii, abordare ce poate fi gasita intr-un articol special dedicat pe blogul nostru pentru a explica conceptul de dieta astrologica.

Diata astrologica pentru Pesti (20 februarie-20 martie) este una adaptata la elementele de baza impuse de horoscopul acestei zodii. Si, din persoectiva horoscopului, dieta tine cont de faptul ca pestii pot avea probleme legate de ficat si deseori au nevoie de procese alimentare de detoxifiere. Pestii, conform dietei astrologice, sunt supusi la diferite infectii si probleme cu ochii (cataracte) – este o anticipare ce tine de „ochii pestilor” expusi in mod general la mediul inconjurator. De aceea alimentele din regimul pestilor trebuie sa sustina sanatatea ochilor att prin elemente esential cat si prin vitamine. In acelasi timp, horoscopul de dieta pentru Pesti tine cont de faptul ca aceasta zodie are deseori o „aplecare” catre un regim alimentar bazat pe obiceiuri gresite: sa manance mai mult decat este necesar, multe aperitive peste zi, pestii in general iubesc mai mult decat este necesar dulciurile. Dar aceste obiceiuri ale Pestilor pot fi rezolvate foarte simplu: prin diete si regimuri alimentare specifice. In acelasi timp, dulciurile dorite atat de mult de pesti poit fi onlocuite de anumite fructe. Regimurile alimentare adaptate zodiei ii va ajuta pe Pesti sa evite multe boli. De aceea venim in acest articol cu mai multe sfaturi pentru dieta pestilor tinand cont de regimul aimentar recomandat de horoscopul pentru Zodia Pesti.

Dieta astrologica Pesti

Daca sunteti nascut(a) sub semnul astral al Pestilor este foarte posibil, asa cum am amintit, sa va confruntati si din cauza regimului alimentar cu probleme la ficat dar si la ochi. Din acest motiv, dieta astrologica pentru Pesti impune o atentie special pentru ficat si, eventual, pentru detoxifiere periodica. Din aceasta perspectiva, primul mesaj este acela de a evita diferite produse alimentare, evitarea dulciurilor si alegerea unor fructe prietenoase in locul prajiturilor. Dieta astrologica pentru Pesti recomanda astfel evitare urmatoarelor produse: carnea grasa si mai ales carnea neagra (inchisa la culoare), alimentele prajite in ulei, sosurile iuti si cele grase, prajituri bogate in zahar. Pestii trebuie sa evite consumul in exces: dulciuri si grasimi, lichide carbogazoase (mai ales cele dulci si bogat carbogazoase).

Produse alimentare recomandate de dieta astrologica pentru Pesti: salate din legume proaspete – rosii, castraveti, salata, ridichi. Este necesar pentru pesti sa includa in meniu „terciuri” din arpacas, hrisca, mei si orez. Regimul alimentar pentru Pesti recomanda de asemenea fructele de mare care contin elemente absolut necesare pentru aceasta zodie inclusiv iodul si fierul.

>>Afla despre Dieta Astrologica<<

Atunci cand Pestii aleg fructele se recomanda alegerea unor fructe recomandate de dieta astrologica pentru Pesti: merele (bogate in foisfati si fier), strugurii, capsunele si rodiile. Nu utiati sa consumati nuci, seminte de floarea soarelui si stafide.

Potrivit dietei astrologice, pestii trebuie sa ia in serios alimentatia si regimurile alimentare si sa isi corecteze util dieta. Pestii trebuie sa evite consumul rapid de mancare, gustarile extrem de rapide si sa evite sa manance aperitive in acelasi timmp cu mancarea gatita. Pestii au in general probleme cu arderile si cu sistemul ce conduce la excretii astfel incat este bine, potrivi dietei astrologice, sa tina cont de procesele de fermantatie si sa se ingrijeasca mai mult de digestie. Este recomandat sa beti apa minerala nu mai devreme de 30 de minute inainte de masa si sa nu consumati bauturi dulci sau inducite imediat dupa mese.

Potritiv horoscopului, dieta astrologica recomanda pentru Pesti sa ia in considerare diete bazate pe fructe de mare, o varirtate de alimente cu un continut redus de calorii, ca fructe se recomanda bananele, merele, strugurii etc. Zilele cu mese reduse ca numar sunt de asemenea benefice pentru Pesti.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*