Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De ce Prințesa Eugenie nu a purtat voal la nuntă?

Nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank este în desfășurare, azi, la St. George’s Chapel, Castelul Windsor. Pentru mult așteptatul eveniment regal, mireasa a purtat o superbă rochie albă, însă ținuta ei a părut incompletă. Iată de ce Prințesa Eugenie nu a purtat voal la nunta ei.

Am văzut primele fotografii de la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, și am observat un detaliu important. De ce Prințesa Eugenie nu a purtat voal la nuntă? Motivul este același pentru care rochia aleasă are un decolteu adânc în zona spatelui.

De ce Prințesa Eugenie nu a purtat voal la nuntă?

Prințesa Eugenie a optat pentru o coafură ușor asemănătoare cu cea purtată de Meghan Markle la nunta ei, și a purtat o tiara încrustată cu pietre prețioase verzi. Un lucru a lipsit, însă, cu desăvârșire. Iată de ce Prințesa Eugenie nu a purtat voal la nunta cu ei cu Jack Brooksbank.

Prințesa Eugenie a ales să nu poarte voal la nuntă
Prințesa Eugenie a ales să nu poarte voal la nuntă

Înainte de nunta regală, Prințesa Eugenie a dezvăluit că rochia ei va fi decupată în zona spatelui. Aceasta și-a dorit ca ținuta să nu ascundă cicatricile rămase în urma operației de scolioză pe care Eugenie a făcut-o la vârsta de numai opt ani.

Prințesa Eugenie și-a dorit ca cicatricea rămasă de la operația de scolioză să rămână vizibilă chiar și la nuntă
Prințesa Eugenie și-a dorit ca cicatricea rămasă de la operația de scolioză să rămână vizibilă chiar și la nuntă

Cel mai probabil, Prințesa Eugenie nu a purtat voal tot din acest motiv, pentru ca materialul să nu ascundă cicatricea de pe spate. În urmă cu trei luni, Eugenie a publicat pe profilul de Instagram imagini cu rezultatele radiografiei sale: „Astăzi este ziua Internațională de atragere a atenției asupra Scoliozei, și sunt foarte mândră să împărtășesc radiografiile mele pentru prima oară. De asemenea, vreau să onorez personalul incredibil de la Spitalul Regal Național de Ortopedie, care muncește fără oprire pentru a salva vieți și a vindeca pacienții”.

Rochia creată de Peter Pilotto a lăsat la vedere cicatricea lungă din zona coloanei, iar pentru că un voal ar fi acoperit acest semn de „luptă” cu afecțiunea la spate, Prințesa Eugenie a preferat să nu poarte un astfel de accesoriu.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: De ce Prințesa Eugenie nu a purtat voal la nuntă?

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*