Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cum se numeste tara noastra?

718 Viewed Lady4u 0 respond

Incredibil pentru Ladys 4 Lady’s: cum si cat, de ce? Ori este regizat ori se fac glume nepotrivite. Dar iata ca exista si „cetateni” care nu stiu in ce tara locuiesc. Oare de ce nu stim care este tara noastra? Pentru ca nu ne-au invatat la scoala… Sau, am uitat ca nu imi vine in minte cum se numeste tara noastra. Foarte stresante aceste persoane din provincie. Daca mergi la tara, undeva pe la ora 5-6 (PM) vei vedea o liniste deplina. Nimeni nu circula, nicio masina, nicio caruta… Asteapta sa isi bea cafeaua si apoi sa dea de mancare la animale. Pe la 8.30-9.30. In acelasi timp, pe la 6.30 masinile sunt bara la bara in Bucuresti. Acum ce sa credem? Ori ca bucurestenii se apuca matinal de plimbare, ori ca cei de „la tara” asteapta sa se scurga roua de pe gladiole.

Iata asadar un „sondaj” despre tara noastra… Caci pentru multi cei din provincie noi, cei din metropole, am alunecat pe banane… LadysBlog.ro… Ladys decide pentru Lady’s :). Este clar: suntem departe de naveta cosmica!

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Glume cu Becali

Prostia la romani: 2+2:2 =?

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*