Cum își sărbătorește Madonna ziua de naștere 🎉

Madonna împlinește astăzi 60 de ani. Bineînțeles, momentul nu putea rămâne nesărbătorit, mai ales când vine vorba de o vârstă rotundă, așa că vedeta a ales să petreacă în Maroc. 

Ieri cântăreața a postat pe conturile ei de social media o fotografie intitulată „un selfie aproape de aniversare”, în care apare purtând podoabe specifice Marocului. Artista a explicat că își sărbătorește aniversarea celebrând cultura berberă în Marrakech.

Starul a postat mai multe fotografii de la petrecere și pe Insta Story, dându-ne un insight al călătoriei ei în Maroc. De asemenea, Madonna a postat și o fotografie cu gemenele adoptate de ea, Estere și Stelle, în vârstă de cinci ani, ambele fiind îmbrăcate în ținute tradiționale marocane. Alături de Madonna, în Maroc a fost și fiul ei, Rocco, pe care cântăreața îl are cu regizorul Guy Ritchie.

S-a tot speculat în legătură cu locația aleasă de cântăreață pentru petrecerea aniversară. Nu se știe ce a ales vedeta, între palatul vechi El Fenn, Kaskab Tasmanot – proprietatea iubitei lui Richard Branson, aflată la poalele munţilor Atlas și reşedinţa La Pause, aflată aproape de munţii Afgay.

In case someone forgot! 👑🌈😂🔥💃🏾🍷🎂♥️🇲🇦#birthday #magic #Marakesh

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe Aug 16, 2018 at 12:13 PDT

În urmă cu câteva săptămâni, Madonna a lansat o strângere de fonduri în beneficiul organizației Raising Malawi, care ajută copii orfanii și pe cei din medii vulnerabile din Malawi. „Pentru aniversarea mea nu pot găsi un cadou mai mare decât să pun în legătură familia mea mondială cu această ţară magnifică şi copiii care au nevoie de noi”, a scris cântăreața pe Facebook.

Recent, Madonna s-a mutat cu familia ei în Portugalia și și-a prezentat casa din Lisabona pentru cititorii revistei Vogue Italia.  „Am simțit că aveam nevoie de o schimbare și îmi doream să scap de America pentru o vreme – după cum știți, nu este cea mai bună perioadă pentru Statele Unite”, a povestit starul pop. „Nu că s-ar schimba lucrurile într-un fel dacă plecăm din țară. Am mai trăit și în alte părți; am locuit în Londra zece ani. Îmi place să intru singură în situații inconfortabile și să risc”, a mai spus ea.

Pasiunea pentru fotbal a fiului ei de 12 ani, David, este un alt motiv pentru care Madonna a decis să părăsească continentul împreună cu familia ei. Potrivit spuselor cântăreței, David își dorea de mulți ani să joace fotbal la nivel profesionist. „Mi-am dorit enorm să intre la cea mai bună academie și să lucreze cu cei mai buni antrenori, însă în America nivelul este mult mai scăzut decât în restul lumii. I-am simțit dezamăgirea și am realizat că este un moment bun să facem acest pas”, a mai spus Madonna.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Cum își sărbătorește Madonna ziua de naștere 🎉

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*