Ce vei avea: baiat sau fata?

Orice femeie insarcinata se intreaba ce sex va avea copilul: baiat sau fata? Familia e curioasa daca va avea baiat sau fata inca din primele luni de sarcina cand metodele moderne pot stabili cu greu sexul viitorului copil. Poti afla cu o precizie de peste 70% sexul copilului facand testul cu bicarbonat de sodiu. Da… Pare ceva batranesc, legat de traditii. Insa informatia, prezentata de naturalmedicinebox.net, arata ca testul s-a dovedit corect pentru 21 din 33 de incercari. S-a stabilit acest procent in decursul cercetarilor facute intr-o perioada de un an, inainte ca femeile insarcinate sa aiba, in mod stiintific, posibilitatea de a afla sexul viitorului copil cu metode moderne (de exemplu ecograf).

Practic, poti afla sexul fatului printr-un test extern care nu pune sarcina in pericol. Simplu, si cu o rata mare de corectitudine, inainte de ultrasunete sau ecografii.

Iata ce trebuie sa faci pentru a intreprinde acest test prin care poti afla sexul fatului. Testul a fost prezentat de un site de specialitate: naturalmedicinebox.net. Simplu si usor de facut acest test (dupa ce constatati bneinteles ca sunteti insarcinata si sarcina are macar o luna).

Asadar, testul pentru sexul fatului:

  • Trebuie sa puneti doua linguri de bicarbonat de sodiu intr-un pahar (de preferinta de unica folosinta).
  • Apoi, peste bicarbonat turnati o cantitate mica din urina dumneavoastra.
  • Daca veti constatata o efervescenta, bule ca la apa minerala, daca face „bolboroace”, dupa ce ati turnat urina peste bicarbonat inseamna ca este foarte posibil sa aveti un baiat.
  • Dar daca nu se va intampla nimic, daca nu va „fierbe” cu bule, atunci veti avea fata.
  • Testul s-a dovedit corect pentru 22 de incercari din 31 asadar doar 9 au fost gresite.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum se face un astfel de test (urina + bicarbonat) si veti urmari pasii urmati. Din „informatiile obtinute” de doamna din clipul video, combinatia de bicarbonat cu urina nu s-a comportat ca o apa minerala, deci va avea o fata.

Urmariti clipul video pentru a intelege atat cum sa faceti testul cat si cum se interpreteaza rezultatul:

Urina trebuie „recoltata” dimineata, iar testul poate fi repetat dupa cateva zile pentru a avea un rezultat suplimentar. Este dificil sa aflati sexul fatului in primele luni de sarcina mai ales daca aveti un numar limitat de analize de sarcina cu ultrasunete.

In timpul sarcinii nu este bine – si de fapt nu va lasa medicul, la o varsta frageda a fatului – sa faceti teste cu ultrasunete. Asadar, puteti utiliza testul propus de Lady’s Blog, utilizat si in occident, in Statele Unite,  recomandat de site-ul naturalmedicinebox.net.

Revino pe Lady’s Blog nu doar pentru a afla sexul fatului cu informatiile din acest articol. Baiat sau fata, sexul fatului este important si tocmai de aceea ti-am oferit draga doamna acest articol.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*