Berbec Horoscop 2016

Horoscopul Bebrbecului pentru anul 2016. Horoscopul pe anul 2016 pentru berbec. Consulta Horoscoipul astral pe 2016 pentru zodia Berbecului. Functie de zodia ta poti consulta horoscopul pe 2016.
in 2016 Berbecii continua sa resimta impulsul novator care ii indeamna sa faca schimbari, sa aduca ceva proaspat si inedit in viata lor, sa recurga la modernizari sau upgrade-uri, sa se reinventeze. Toate acestea fiindca Uranus este, in continuare, la treaba in Berbec.
Merita subliniat un aspect: din cauza ca Uranus se afla in trigon cu rigurosul Saturn, nu sunt favorizate schimbarile spontane, cu efect imediat, ci doar cele care au in spate o analiza prealabila, o strategie cu bataie pe termen lung.
Cu Saturn in tranzit prin casa a noua a Berbecului, 2016 si 2017 sunt ani de reorganizare a scarilor de valori, de aprofundare a teoriilor si conceptelor, ani importanti pentru edificarea sau desavarsirea propriei filosofii de viata. Iar daca se intampla uneori sa ai senzatia ca ti se restrange orizontul, este doar fiindca este necesar ca aria cunoasterii sa fie explorata mai in adancime.
Totusi, indiferent cat de profund si serios ai privi lucrurile, este recomandat sa te feresti de dogme, idei fixe si abordari rigide. Sustine-ti convingerile cu moderatie si cauta sa privesti situatiile si din perspectiva celorlalti!
2016 este pentru Berbeci un an excelent in ceea ce priveste studiul, perfectionarea profesionala si pregatirea terenului pentru ascensiunea in cariera. Acest an poate sa aduca Berbecilor destule satisfactii in munca: oferte de lucru interesante, recompense pe masura eforturilor (si chiar peste!), evidentiere crescuta, aprecieri etc.

in prima parte a lui 2016 este recomandat sa pastrezi o anumita prudenta financiara, sa te feresti de deciziile hazardate si de erorile de apreciere privind resursele si posibilitatile. Noi colaborari sau contracte sunt de asteptat in ultimele luni ale anului.
Berbecilor li se recomanda, de asemeni, sa fie precauți si in ceea ce priveste calatoriile la distanta si contactele cu strainii sau cu cei aflati departe.
Relational, primele opt luni ale lui 2016 nu par a se distinge prin intamplari extraordinare. in septembrie, insa, Jupiter intra, plin de frumoase promisiuni, in casa cuplului Berbecului, unde va ramane pentru mai bine de un an de zile.

Iubirea si relațiile Berbecului in 2016.

Dupa un 2015 intens si, probabil, foarte solicitant pentru Berbeci, anul 2016 debuteaza intr-o nota oarecum neutra. Ianuarie, februarie si prima decada din martie par sa puna relatiile Berbecului in legatura cu dezvoltarea personala, cariera si vizibilitatea publica.
Desi nu exceleaza in caldura si intimitate, viata in doi a Berbecilor stimuleaza extinderea orizontului mental si consolidarea pozitiei in societate. Este un leit-motiv care revine in atentie incepand din toamna 2016 si mai ales in ultimele doua luni si jumatate ale anului.

Ultimul trimestru ar mai putea fi marcat de o crestere a asteptarilor pe care le ai cu privire la persoana de alaturi, eventual de o realizare importanta sau de o avansare a acesteia.
Romantismul se face simtit din plin in aprilie 2016, cand trecerea lui Venus prin Berbec aduce cu sine senzualitate, sete de dragoste, o mai mare putere de seductie, noroc si armonie in cuplu.

Senzualitatea se manifesta din nou cu mare forta in iulie-august 2016, cand Venus si apoi Soarele trec prin casa erotismului Berbecului. Intervalul scoate in evidenta relatiile mai ales in ceea ce priveste tendintele pasionale, intensificarea emotiilor, stimularea impulsului sexual si inmultirea ocaziilor care inlesnesc aparitia sau inflorirea iubirii.
Septembrie este o luna de referinta pentru 2016. Pe data de 9, Jupiter, Marele Benefic, paseste in casa cuplului Berbecului, unde va ramane pana pe 10 octombrie 2017. Asta inseamna mai bine de un an de inflorire relationala.

Cu Jupiter in casa cuplului Berbecului, tu si perechea puteti avea succes in indeplinirea obiectivelor comune, duceti o viata sociala mai vesela si mai activa, calatoriti spre destinatii mai indepartate etc. Prin relatii te implinesti sentimental si iti poti largi orizontul – fizic, cultural, spiritual.
Intervalul de un an care incepe in septembrie 2016 poate sa aduca in viata Berbecilor o noua dragoste sau oficializarea legaturii existente. Acolo unde relatia nu corespunde, poate sa aduca o despartire care, chiar daca pare initial traumatizanta, trebuie privita de fapt ca o eliberare, ca o deschidere a unei porti catre alte posibilitati.
Revenind la septembrie: este cea mai fericita luna din 2016 fiindca, pe langa debutul anului jupiterian, in casa cuplului Berbecului mai are loc si tranzitul planetei Venus si o frumoasa conjunctie Soare-Jupiter.

Berbecul in 2016: munca si banii

Cu Jupiter, Marele Benefic, in casa muncii Berbecului, primele opt luni ale lui 2016 iti pot procura satisfactii, mai ales ca Jupiter face un frumos trigon cu Pluto, aflat in casa carierei Berbecului. Acest trigon are un efect de regenerare, reajustare, reconfigurare, iti stimuleaza spiritul intreprinzator si increderea in propria-ti capacitate de realizare.
Concomitent, Jupiter face insa un careu cu Saturn si o opozitie cu Neptun, semn ca va trebui sa lupti pentru a invinge unele obstacole si pentru a face lumina in niste situatii confuze, neclare, indoielnice.
in ianuarie-februarie 2016 ciclul retrogradarii lui Mercur, care vizeaza casa carierei Berbecului si casa sustinatorilor si a activitatilor de grup a Bebecului, te invita la o analiza a scopurilor si a mijloacelor si se poate solda cu unele reconsiderari si decizii. Tot atunci ar putea reveni in atentie un proiect mai vechi.
in august si septembrie 2016 Mercur se afla din nou in ciclul retrogradarii, pe care si-l petrece de data asta in casa muncii Berbecului. Sunt luni aglomerate, stresante, care pun accentul pe efort intelectual, comunicare, calcule, documente.

Cu Marte in casa carierei Berbecului, ultimele luni din 2016 aduc multa ambitie, hotarare si eficienta.
O veste buna: incepand din septembrie 2016, Jupiter faciliteaza aparitia unor noi contracte, parteneriate si aliante avantajoase, care se anunta a fi durabile.
in privinta banilor, primele trei trimestre din 2016 sunt foarte dinamice pentru Berbeci, dar ii pot predispune la decizii impulsive sau neinspirate, la complicatii si pierderi. Toate astea din cauza ca ciclul retrogradarii lui Marte afecteaza una dintre casele financiare ale Berbecului (casa pe care o si guverneaza, de fapt) si, in plus, cuprinde perioade in care Marte este dezavantajat de vecinatatea cu Saturn.
Eventualele oportunitati aparute in ianuarie-februarie 2016 pot fi inselatoare, iar a doua jumatate a lui aprilie si lunile mai, iunie si august pot fi de-a dreptul critice.Ca idee generala, pana in toamna initiativele financiare trebuie privite cu multa prudenta. Riscul e un lux pe care nu ti-l poti permite. Atentie, mai ales, la tot ce are tangenta cu bancile, fiscul, asigurarile, evidentele contabile, imprumuturile, banii partenerilor si ai asociatilor!
Desi este agitata si predispune la conflicte, perioada poate fi interesanta pentru Berbeci sub aspectul recuperarii unor valori.
Asadar, in plan profesional si financiar, 2016 este un an provocator, dificil, care invita la reorganizare, dar are un important potential de crestere.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*