Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Am aflat ce iluminator poartă Beyonce în pictorialul Vogue

Beyonce a rupt tăcerea din ultimii ani cu un interviu acordat revistei Vogue, ilustrat de un pictorial în care apare mai naturală ca niciodată. Machiajul purtat de artistă la shooting a fost unul foarte simplu și glowy, light și perfect pentru vară. Pentru că e o sursă excelentă de inspirație, am aflat ce iluminator a purtat Beyonce în ziua respectivă. 

Chiar și un machiaj de tipul no makeup makeup poate fi completat armonios cu un iluminator. Acest produs must-have în neseserul oricărei pasionate de beauty poate fi purtat în orice context, iar asta ne-o demonstrează Beyonce. Am aflat ce iluminator a purtat vedeta la shootingul pentru revista Vogue, din care a rezultat un pictorial cu un look ultra natural.

Ce iluminator a purtat Beyonce în pictorialul pentru Vogue

În cadrul interviului, Beyonce a explicat și de ce a ales să pozeze cu un look atât de simplu și deloc încărcat. „Cred că este important ca femeile și bărbații să vadă și să aprecieze frumusețea trupurilor lor naturale. Acesta este motivul pentru care am lăsat deoparte perucile și extensiile de păr și am folosit puțin machiaj pentru acest shooting”, a declarat ea.

Totuși, cum a reușit să obțină acel mult dorit aspect glowy? Make-up artistul ei, Sir John, a divulgat, în sfârșit, secretul.

Beyonce a purtat pe pomeți iluminatorul Marc Jacobs Beauty Dew Drops Coconut Gel Highlighter
Beyonce a purtat pe pomeți iluminatorul Marc Jacobs Beauty Dew Drops Coconut Gel Highlighter

Beyonce a purtat pe pomeți iluminatorul Marc Jacobs Beauty Dew Drops Coconut Gel Highlighter. „Beyonce adoră look-ul no makeup makeup. Crede în a fi încrezătoare în propria piele și a-ți asuma propriul element natural. Acest look a fost despre a redefini glamourul ca o stare de spirit. Ne-am concentrat pe a-i accentua sprâncenele ei naturale, pielea și structura feței, și pe a scoate la suprafață acea strălucire interioară”, a explicat makeup artistul.

Tot în cadrul interviului, Beyonce a vorbit și despre perioada în care a fost însărcinată cu gemenii Sir și Rumi, perioadă în care a suferit de toxemie, iar viața ei și a bebelușilor a fost în pericol.

Foto: Hepta/Instagram

Citeste mai departe articolul pe: Am aflat ce iluminator poartă Beyonce în pictorialul Vogue

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*