Tratamente naturale pentru celulită

Din nou despre tratament pentru celulită. Continuăm seria articolelor dedicate remediilor pentru celulită. Tratament pentru celulită cu produse naturale, cu produse ecologice, naturale. Tratarea celulitei poate fi făcută cu succes. Fără cheltuieli foarte mari, fără intervenţii chirurgicale sau alte metode costisitoare. Vă oferim pe Ladys Blog noi soluţii pentru a reduce sau chiar elimina definitiv problema reprezentată de celulită. În articolul precedent pe acelaşi subiect am amintit de importanţa detoxifierii şi hidratării în eliminarea celulitei. Acestea pot fi susţinute şi cu tratamente cosmetice cu produse naturale. Puteţi folosi o cremă anticelulită bazată pe o formulă cu plante, de la o firmă respectabilă.

Tot în articolul precedent aminteam datele unui studiu despre celulită. Potrivit acestor informaţii, 85% dintre femei suferă de celulită. Şi cel mai numeros grup este cel al femeilor de peste 30 de ani. După această vârstă aproximativ 95% dintre femei au celulită. De asemenea, asta e o problemă ce afectează femeile cu orice tip de siluetă. Vă prezentăm mai jos câteva soluţii pentru de tratament pentru celulită. Remedii ce se află la îndemâna noastră şi costă mai puţin decât multe alte soluţii. Asta nu înseamnă că nu puteţi apela în paralel şi la o cremă anticelulită, aşa cum aminteam mai sus.

Tratament pentru celulită cu oţet din cidru de mere

Tratament natural celulitaUn tratament pentru celulită bazat pe produse naturale. Oţetul produs din cidru de mere este un excelent şi rapid remediu pentru celulită. Conţine elemente esenţiale cum sunt: potasiul, magneziul şi calciul. Aceste minerale şi substanţe ajută la detoxifiera organismului şi la eliminarea excesului de fluide (retenţie). Oţetul de cidru de mere ajută de asemenea şa formarea bacteriilor „bune” pentru stomac şi colon. ceea ce nu numai că va îmbunătăţi digestia şi asimilarea hranei şi a nutrienţilor. Dar va furniza şi o îndelungată detoxifiere şi curăţare ceea ce va ajuta organismul să elimine substanţele toxice de care trebuie să scăpaţi. În plus, oţetul din cidru de mere vă ajută în metabolizarea grăsimilor „brune” (principalul tip de grăsime din organism). Astfel încât veţi reuşi în acelaşi timp să pierdeţi din greutate în mod natural.

Când cumpăraţi oţetul din cidru de mere este improtant să fie organic şi să puteţi vedea şi „urme de mere” (with the mother). Acest oţet este în stare neprocesată, este crud. Nu folosiţi niciodată oţet distilat sau procesat. Se găseşte pe piaţă costă în jur de 22 de lei sticla de 750 ml. Eu am găsit la Obio de exemplu. Şi chiar scrie pe sticlă că este organic, „with mother”.

Folosirea oţetului din cidru de mere

Sunt două modalităţi pentru utilizarea oţetului din cidru de mere pentru reducerea celulitei. Mai întâi (şi cel mai important) ca remediu intern. Şi, a doua variantă, ca remediu extern. Oţetul din cidru de mere este folosit de peste 2000 de ani de către diferite civilizaţii ca un “medicament” universal şi este utilizat cu succes şi în zilele de astăzi în multe proceduri dietetice, detoxificare şi cure de slăbire. Oţetul de cidru de mere este bogat în minerale şi vitamine, aminoacizi esențiali, enzime si pectina. Acesta acţionează asupra metabolismului grăsimilor din celule.

Oţet din cidru de mere uz intern

Pentru uzul intern amestecaţi două linguri de oţet din cidru de mere într-un pahar cu apă filtrată, călduţă. Beţi conţinutul cu 5 minute înainte de masă. Repetaţi acest proces de 3 ori pe zi. Puteţi adăuga o linguriţă de miere Manuka în amestec dacă nu este un gust prea „prietenos”. Mai există şi posibilitatea de a lua capsule cu oţet din cidru de mere. Se găsesc şi ele pe piaţă. Eu am găsit la farmaverde.ro la preţul de 36 de lei pentru 90 de capsule. Am găsit şi la 55 de lei cu 200 de capsule.

Oţet din cidru de mere uz extern

Pentru uzul extern, faceţi un amestec din oţet din cidru de mere şi apă în cantităţi egale. Frecaţi zona afectată cu această soluţie. Înfăşuraţi zona cu celofan sau plastic. Şi peste înfăşuraţi cu un prosop cald şi ţineţi învelit o oră. Faceţi asta cu o oră înainte de a face duş.

Folosirea piperului de Cayenne împotriva celulitei

Reducere celulităPiperul de Cayenne este în general un remediu ce vindecă foarte multe probleme. Denumirea populară a acestui piper este „piper roşu”. Dar pentru a fi sigură că nu cumpăraţi altceva căutaţi un piper de marcă, să conţină şi termenul de Cayenne pe prospect. Piperul de Cayenne, denumit astfel datorită orașului Cayenne din Guana Franceză din care provine, este de fapt pulberea obținută în urma măcinării fructelor unei specii de Capsicum (ardei iute) și care au fost uscate în prealabil. Piperul de Cayenne este considerat un aliment eficient mai ales în dietele de detoxifiere a organismului.

Piperul de Cayenne este un puternic termogenic, ceea ce înseamnă că încălzeşte corpul astfel încât caloriile şi grăsimile sunt arse în mod natural. Un alt beneficiu important al piperului de Cayenne este că îmbunătăţeşte circulaţia. Pentru că circulaţia slabă este o altă cauză majoră a celulitei. Piperul de Cayenne este şi un puternic detoxifiant.

Asiguraţi-vă că luaţi între o jumătate şi o linguriţă întreagă de piper pudră de două ori pe zi. Şi folosiţi acest piper la gătit de câte ori aveţi ocazia. Sau, o altă variantă este să adăugaţi o linguriţă de piper de Cayenne şi o linguriţă de ghimbir pisat în sucul de la o lămâie proaspătă stoarsă. Puneţi totul într-un pahar cu apă călduţă. Amestecaţi bine şi beţi de două ori pe zi. Atenţie: piperul de Cayenne este iute. Dacă aveţi probleme cu asta faceţi rost de capsule cu piper de Cayenne. Se găsesc în comerţ la un preţ accesibil.

Aceste două reţete de tratament pentru celulită din acest articol vor fi urmate de altele. Pentru că ţinem la frumuseţe, vom reveni pe Ladys Blog cu noi soluţii, noi remedii naturiste pentru celulită.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*