Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Se poarta albastrul profund in 2016

Cosulta Ladys blog pentru a fi in trend cu moda. Alege sfaturile Lady 4 Lady’s pentru a alege culoare potrivita in 2016. Si nu uita ca albastrul profund revine in trendurile modei. Fie ca este vorba de costumele clasice, de rochii sau sacouri, albastrul profund revine in forta alaturi de gandurile tale pentru a arata bine si mai ales de a fi eleganta. Reflectinng Pond face trimitere la un concept de culoare modern, o viziune in propria oglinda sau in prorpiul bazin de apa, precum Narcis, dar cu un spectru de culoare dominat de un albastru Pond. Ne plac culorile dar mai mult decat toate albastrul poate defini o personalitate cu un ego intrinsec si cu o vointa ascunsa. Repere ce nu se pot desprinde de noua culoare albastra adusa in moda anului 2016 se marele case. Nu uita aceasta culoare pentru ca se va combina in viitor si cu alte nuante.

Albastru profund (Reflecting Pond)

Nuanta de albastru profund, Reflecting Pond, ne-a fost daruita de insusi natura. Aceasta nuanta de lux este creat anume pentru tinutele monotone, desi se combina armonios si cu alte nuante din paleta de culori. Trebuie sa nu uitam ca nuantele inchise fac culoarea albastru rece sa fie mai profunda, in timp ce cele mai deschise ii confera stralucire si caldura. In sezonul rece 2015-2016, aceasta nuanta a devenit cireasa de pe tort in noile colectii Zuhair Murad, Victoria Beckham, Zimmermann.

Moda 2016 albastru profund

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*