Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2016 avem culoarea Amethyst Orchid

Culoare impusa de moda si remarcata de Ladys Blog. Amethyst Orchid este o nuanta noua in moda, in trendul anului 2016. O culoare care indica perseverenta si ambitia, forta de munca si mai ales echilibrul interior. Amethyst Orchid este o culoare la moda promovata de cele mai importante case de moda pentru anul 2016. O culoare remarcata de Ladys Blog in contextul noilor dezvoltari din industria modei, cu dorinta de a veni cu informatii noi pentru cele care viziteaza acest blog de promovare a intereselor doamnelor. Amethyst Orchid este nu doar o culoare ci si o stare de spirit care va domina anul 2016.

Amethyst Orchid

Energica, sensibila, vie si activa, nuanta Amethyst Orchid este putin neobisnuita pentru perioada rece a anului, cu toate acestea, aceasta se afla la egalitate cu celelalte culori la moda obtinand locul de frunte in topul culorilor la moda pentru sezonul toamna-iarna 2015-2016. Aceasta nuanta expresiva este folosita de multe branduri ca culoare de baza, desi se intalnesc si anumite variatii bazate pe combinarea nuantei Amethyst Orchid cu rosu, albastru, gri si chiar Reflecting Pond. Exemple de tinute la moda cu utilizarea acestei nuante pot fi vazute in colectiile de la Chanel, Balenciaga, Zac Posen.

Moda 2016 culori purtate Amethyst Orchid

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*