Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Marsala se mentine in 2016

Ladys te ajuta sa gasesti culoarea potrivita. Lady 4 Lady’s are sfaturi de moda pentru culorile anului 2016. Alege culoare potrivita dar si in trend cu moda. Gandeste pozitiv si alege culoarea care te reprezinta, intr-o masura constanta in raport cu previziunile modei. tendinta de moda impune deseori culorile, intr-n ascendent usor de anticipat cu ganduri spre frumusetea pe care ti-o doresti. Consulta insa peste toate culorile de baza care definesc si chiar determina moda si alege in acest context tinuta pe care o ai sau pe care ti-o doresti pentru anul 2016. Nu ceda de la dorintele proprii de frumusete dar nu uita de culori. Culorile impuse de trendurile de moida sunt importante, asa cum culorile florilor se imbina armonios intr-o poaiana.

Marsala

Aceasta nuanta „savuroasa” este nuanta vinului rosu, care indica rafinament si naturalete. In dependenta de culorile cu care se combina, nuanta Marsala poate fi atat estompata, cat si mai intensa. Surprinzator insa anume aceasta culoare poate sa accentueze punctele forte ale oricarui tip de culoare a tenului, de aceea ea se priveste la fel de frumos pe toate doamnele. Nuanta Marsala a fost aleasa de Zac Posen, Vivienne Westwood, Christian Dior, Reem Acra, Balenciaga si multi alti designeri. Se mentine asadar in 2016 marsala, culoare impusa in moda anului 2015.

Moda 2016 Marsala culoare

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*