Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Galben auriu pentru 2016

Ladys recomanda culoarea stejarului, un galben auriu definit de casale de moda cu denumirea Oak Buff. Lady 4 Lady’s cu o culoare noua in trendul de moda. Sutinuta, culoarea Oak Buff, nu doar de toamna si primavara dar si de un trend definit echivoc de o culoare placuta. O potrivire complexa intre starea de spirit, edificiul momentului si dorinta de a arata bine. Construirea unui element definitoriu de moda se bazeaza pe culori, iar culoarea stejatului a ramas ca o mare dorinta de implicare in moda. Orice artist, fie ca este vorba de un desginer de moda sau chiar de un pictor, a ales sa defineasca stari si emotii cu si prin aceasta culoare de mare anvergura sentimentala. Una dintre culorile anului 2016 va fi galbenul auriu, Oak Buff asa cum este definita culoare de marile case de moda… Nu uita aceasta culoare, este foarte posibil ca Oak Buff sa ramana o buna perioada in moda.

Galben-auriu stejar (Oak Buff )

Oak Buff – este o nuanta calda asociata cu natura, care „incalzeste” perfect timpul posomorat. Anume din acest motiv, aceasta nuanta este perfecta pentru timpul rece al anului. In plus, dupa parerea psihologilor, aceasta este una din acele nuante care este bine tolerata de toti. Hunter Original, Miu Miu, Badgley Mischka, Vivienne Westwood Red Label au decis sa ii incalzeasca si sa le ridice dispozitia admiratorilor sai in noul sezon toamna-iarna.

Moda 2016 Oak Buff

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*