Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2016 purtam Stormy Weather

Ladys Blog propune gri-albastru. Ldy 4 Lady’s pentru o culoare a anului 2016; Stormy Weather. O vreme dominata de vant si furtuna dar si de o culoare unica si dorita de maestrii caselor de moda pentru anul 2016. Moda pe anul viitor va fi dominata de cateva culori si cea gri-albastra se va impune, cu o denumire de gen Stormy Weather, cu trimitere la vremurile tulburi dar si la vremea in permanenta schimbare. Previziunile meteo se regasesc astfel intr-o abordare tematica de moda, cu culori ce vor domina anul 2016, intr-o imbinare fericita intre ce avem ce putem purta si peste toate una dintre culorile dominante pentru anul 2016. Culorile conteaza oriunde si mai ales in moda si culoare prezentata mai jos este una de mare angajament pentru anul 2016.

Gri-albastru (Stormy Weather)

Aceasta nuanta caracterizeaza apele marine in timpul unei furtuni, precum si cerul in zilele posomorate. Stormy weather este o alegere ideala in crearea unor tinute luxoase severe si clasice. Trebuie sa ii acordam o atentie deosebita si deoarece cu aceasta nuanta se vor „imprieteni” cu usurinta si celelalte culori. Pentru a va convinge de universalitatea si impecabilitatea acestei nuante, recomandam sa vedeti noile linii de imbracaminte de la Christian Dior, Dolce & Gabbana, Lanvin, Chanel, Kenzo.

Moda 2016 Stormy Weather

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*