Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2016 culoarea Desert Sage

Ladys sustine gri-verzui. Este una dintre culorile anului 2016. Lady 4 Lady’s Desert Sage, gri verzui pentru culoarea anului 2016 in moda. Culori pentru tine in trend cu moda anului 2016. Desert Sage este o culoare deosebita, intuitiva si responsiva, cu o abundenta de nuante ce pot fi asortate cu elemente diferite de moda. Moda anului 2016 va fi influentata si de acesta culoare speciala a anului 2016: Desert Sage, o culoare a desertului explicata in moda romaneasca prin culoare gri-verzui, o abordare indrazneata dar cu mare efect. Anul 2016 aduce culori speciale in moda, culori de succes si de mare impact. Nimic nu poate compara culoare in moda si orice abordare in croiala, pentru orice casa de moda, pleaca de la culoare si abordarea unitare a intregului produs.

Gri verzui (Desert Sage)

Aceasta nuanta poate fi considerata a fi una neutra ideala. Nuanta Desert Sage pune accent pe aspectul fizic al persoanei, precum si pe stilul ales si caracteristica croielii, fapt care se va lua in considerare daca decideti sa alegeti anume aceasta culoare. Daca griul verzui este folosit doar in calitate de nuanta ajutatoare, atunci aceasta va accentua perfect frumusetea si profunzimea celorlalte culori ale tinutei. Nuanta Desert Sage nu este o raritate in colectiile de la Saint Laurent, Zac Posen, 3.1 Phillip Lim, Hunter Original, s.a.

Moda gri-verzui 2016

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*