Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2016 culoare Biscay Bay

719 Viewed Lady4u 0 respond

Ladys Blog: culorile la moda in 2016. Iti oferim informatii despre moda anului 2016. Lady 4 Lady’s, culori pentru tine, culorile la moda in anul 2016. Previziuni despre moda anului 2016 dar mai ales despre culorile care se vor purta in anul urmator. Casele de moda au decis deja care va fi trendul in moda anului 2016. Incearca sa te adaptezi. Noi iti oferim cea mai simpla solutie: alege sa porti culorile anului 2016. Iar Biscay Bay, o denumire conferita de o zona marina, este una dintre culorile principale ale anului 2016. Vorbim – aici pe Ladys Blog – despre o culoare albastra specifica, o culoare albastru „de golf marin”, culoare definita in moda in acest moment ca Biscay Bay.

Biscay Bay

Aceasta nuanta este o combinatie intre cald si rece, inspirata din profunzimea albastrului apelor tropicale si a verdelui suculent. Aceasta combinatie face aceasta culoare atat de universala incat poate fi folosit atat la crearea unor tinute de vara, cat si a celor de iarna. In noul sezon rece, designeri precum Oscar de la Renta, Elie Saab s.a au optat anume pentru aceasta nuanta de culoare.

Moda culoarea Biscay Bay

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

2016 culoarea verde-masliniu

2016 culoarea Desert Sage

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*