Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2016 culoarea verde-masliniu

Ladys aduce culoarea anului 2016. Culoarea la moda in 2016: verde masliniu. Lady 4 Lady’s recomanda pentru 2016 culoare verde olove, o culoare la moda pe tot parcursul anului, o trimitere de moda din anul 2015 spre anul 2016. Cuprinde aceasta culoare toate referintele importante la moda in anul 2016. O culoare, un suflet, o parere.. Afla de pe Ladys Blog informatiile despre moda anului 2016. Pornind de la culorile care pot fi purate in 2016, pornind de la verdele oliv.

Verde masliniu (green olive – Dried Herb)

Dupa parerea institutului Pantone, nuanta Dried Herb, cunoscuta mai mult ca verde oliv, va deveni una din cele mai solicitate culori a sezonului, fapt demonstrat de branduri precum Elie Saab, Donna Karan, Zac Posen, Vivienne Westwood Red Label, Victoria Beckham, Alberta Ferretti si multi alti designeri renumiti. Aceasta nuanta poate fi atribuita gamei de culori neutre, datorita careia se potriveste ideal atat in combinatie cu nuante mai inchise si aprinse, cat si de sine statator.

Moda culoare maslina oliv 2016

Pe Ladys blog veti gasi informatiile despre moda anului 2016…

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*