Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Reteta zacusca vinete si gogosari

Reteta pentru zacusca de vinete si gogosari clasica. Reteta zacusca vinete si gogosari din cartea de bucate Sanda Marin. Cunoscuta reteta de zacusca vinete si gogosari prezenta pe Ladys Blog. O reteta clasica, binecunoscuta reteta de zacusca de vinete cu gogosari. Binecunoscutele conserve ce contin binecunoscuta zacusca de vinete cu gogosari.

Cartea de bucate Sanda Marin include si aceasta minunata reteta de zacusca de vinete cu gogosari. Reteta pentru conserva de zacusca este prezentata conform retetei traditionale. Puteti realiza aceasta reteta si ca aperitiv fara a va gandi la conserve. Reteta de zacusca din vinete si gogosari este oricand un un aperitiv sau un preperat pe care il puteti realiza si consuma mai multe zile.

Zacusca vinete si gogosari

Cartea de bucate a Sandei Marin include si aceasta cunoscuta reteta de zacusca din vinete si gogosari. ca de obicei, retetele Sanda Marin includ mai intai preparatele incluse in reteta si apoi modul de preparare.

500 g roşii, 2 vinete mijlocii, 4 gogoşari, 1 ceapă (facultativ), 50 g ulei, 1 lingură zahăr, sare.

Se coc vinetele şi gogoşarii. Se curăţă şi se toacă împreună pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogoşarii se taie felii). Se opăresc roşiile, se curăţă de pieliţă şi se taie în sferturi. Se pun vinetele, gogoşarii şi roşiile într-o cratiţă cu uleiul în care s-a rumenit ceapa (facultativ).

Se pune zahărul, se potriveşte gustul sărat şi se lasă să fiarbă la foc mic până mai scade zeama, observând să nu se prindă de fund. Se poate păstra pe iarnă ca şi zacusca de ardei.

Reteta de zacusca din vinete si gogosari este inspirata din cunoscuta carte de bucate a Sandei Marin si este promovata de Ladys Blog.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*