Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei este o reteta prietenoasa. Supa de pui cu taitei este usor de realizat si nu necesita un timp indelungat de preparare. Supa de pui cu taitai va este adusa de Lady’s Blog pentru zilele insorite de vara cand doriti sa va hidratati cu o supa fierbinte si gustoasa sau pentru iernile geroase cand doriti sa va incalziti sufletul alaturi de cei dragi cu supa de pui cu fideluta. Bun, daca taitetii sunt de casa sau daca aveti o sursa de taitei de calitate supa va fi minunata.

Avem nevoie de:
– gramajul este pentru 4 l de supa!
– un pui… 1,5 kg,
– zarzavat (morcovi, patrunjel, telina, gulie, ceapa)…1 kg
– taietei…200 g
– piper boabe, sare…totul este dupa gust
– timp de preparare…~1 ora si 20 minute

Etape de lucru:
1. Dupa curatare,carnea de pui si zarzavaturile se pun in oala pentru supa in apa rece,se adauga piper,sare dupa gust si se pun la fiert la foc moderat.
2. In timpul firberii se indeparteaza spuma de la suprafata (se spumeaza).
3. Dupa fierbere se strecoara supa,pe urma intr-un vas cu apa in clocot se pun taieteii si se tin timp de 1 minut,se strecoara,se clatesc cu apa rece,se adauga in supa strecurata,se adauga dupa preferinte in supa zarzavat.
4. Carnea din supa poate fi consumata fiarta sau preparata ca pui taranesc. Intr-o tigaie se pun doua linguri de uleila la incalzit,se adauga o ceapa taiata cubulete,se caleste foarte putin,se adauga boia dulce de ardei si sare dupa gust,pe urma se pune carnea de pui,se amesteca cu sosul obtinut si e gata supa!

Supa de pui cu taitei v-ati dorit aici ati gasit :). Va asteptam din nou pe Lady’s Blog cu drag.

Lady 4 Lady's
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0