Miere falsificata in Bucuresti

Mierea falsificata, mai precis mierea contrafacuta cu glucoza industriala, continua sa fie pe rafturile Kaufland. Desi exista analize de laborator, mierea flasificata este in continuare la vanzare. In urma cu cateva zile semnalam ca exista firme cunoscute (vezi foto) care comercializeaza miere ca fiind naturala dar care este „imbogatita” cu glucoza industriala. Pe scurt si pe intelesul tuturor: toti bolnavii de diabet sau alti bolnavi aflati la regim care au incredere in mierea naturala pe care o pot cumpara de la raft. Fotografia atasata cu mierea falsificata – potrivit datelor de analiza – este in continuare la vanzare in Kaufland.

MIere falsificataINSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU APICULTURA S.A. (I.C.D.A) a facut public un buletin cu analizele unor firme – branduri – de miere care sunt comercializate pe piata din Romania. Informatia a fost confirmata si de ROMAPIS (Federatia Federatiilor Apeicole din Romania) si publicata pe apicultura-online.com. Puiteti urmari mai jos acest buletin cu informatii despre ceea ce putem cumpara (sau chiar cumparam) in materie de miere de albine din magazine. Mai clar, este vorba de miere contrafacuta. Aveti mai jos informatiile furnizate de laborator:

Miere falsificata
Degeaba te intreaba casierele de la kaufland daca „totul a fost in regula”. Este clar o mimare a interesului pentru clienti si cliente. Cum poate un magazin – un hypermarket – sa isi arate un asa-zis interes pentru clienti cand exista foarte clar buletine de analiza cu produse (borcane cu miere) cumparate de la raft. Si nu facem decat sa citam un site de specialitate cum este apicultura-online.com.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*