Idris Elba: cel mai sexy bărbat în viaţă

După o serie de clasamente avem şi cel mai sexy bărbat în persoana lui idris Elba. Nu am decis noi pentru că am fi ales cu sigurană un cel mai sexy bărbat român. Actorul britanic Idris Elba, despre care au existat recent speculaţii că ar putea fi următorul interpret al agentului James Bond, a fost desemnat luni ‘cel mai sexy bărbat în viaţă’ pe anul 2018 de revista People, potrivit Reuters.

Actorul în vârstă de 46 de ani, născut la Londra, a declarat că nu i-a venit să creadă atunci când a fost anunţat de către revistă.

‘Reacţia mea a fost ‘Să fim serioşi, imposibil. Pe bune?” Elba a declarat pentru revista People: ‘Am stat în faţa oglinzii. M-am privit. M-am gândit ‘Da, eşti un pic sexy astăzi’. Dar ca să fiu cinstit, a fost doar un sentiment plăcut. A fost o surpriză plăcută, cu siguranţă mi-a crescut încrederea în mine’.

Actorul sexy Idris Elba

Una dintre cele mai cunoscute vedete britanice, Elba a câştigat un Glob de Aur pentru rolul principal în serialul poliţist de televiziune produs de BBC ”Luther”, a interpretat un zeu din mitologia nordică în producţia ”Thor” şi a apărut în serialul american de televiziune ”The Wire”.

Actorii şi cântăreţii Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum se numără printre vedetele care au primit această titulatură în ultimii ani.

Doar doi bărbaţi de culoare, actorul afro-american Denzel Washington şi Dwayne ”The Rock” Johnson, a cărui mamă este din Samoa, iar tatăl, canadian de culoare, au mai primit în 1996, respectiv 2016 această distincţie creată de revista People în 1985.

Fanii actorului au militat ca Elba, fiul unor imigranţi africani în Marea Britanie, să-i succeadă lui Daniel Craig în rolul agentului 007 în franciza ”James Bond”, după cel mai recent film al seriei care urmează să fie lansat în 2020.

În luna august, Elba a alimentat zvonurile potrivit cărora urmează să fie primul actor de culoare în rolul lui James Bond după ce a publicat un mesaj misterios pe Twitter parafrazând celebra replică a agentului 007: ”Numele meu este Elba, Idris Elba”. Câteva zile mai târziu, a negat categoric că acest lucru va deveni realitate.

Elba va apărea pe coperta unui număr special al revistei People disponibil vineri pe piaţă.

Actorul Idris Elba posibil James Bond

Actorul britanic Idris Elba apare într-un e-mail publicat în urma atacului informatic asupra Sony Pictures ca fiind favorit pentru preluarea rolului James Bond de la Daniel Craig. Numele lui Idris Elba a fost vehiculat de mai mult timp ca un potenţial înlocuitor al lui Daniel Craig în rolul Agentului 007, iar în prezent actorul britanic de culoare pare să aibă cele mai multe şanse pentru a deveni viitorul James Bond după ce a fost numit într-un e-mail trimis de copreşedinta Sony Pictures Amy Pascal, potrivit contactmusic.com.

„Idris ar trebui să fie următorul Bond”, se spune în mesajul trimis de Amy Pascal lui Elizabeth Cantillon, fost vicepreşedinte executiv privind producţia în cadrul Columbia Pictures, compania care distribuie filmele din seria „James Bond”.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*