Kevin Hart va fi gazda Premiilor Oscar 2019

Comediantul Kevin Hart va fi oficial gazda ediției cu numărul 91 a Premiilor Oscar. Ceremonia premiilor Academiei va avea loc pe 24 februarie 2019.

Kevin Hart va fi pentru prima dată în cariera sa gazda premiilor Oscar. „Mă voi asigura că voi face din ediția de anul acesta a Oscarurilor una cu adevărat specială”, a scris comediantul într-o postare pe Instagram.

Show-ul se va afla sub supravegherea producătorilor Donna Gigliotti și Glenn Weiss, cu Gigliotti ca producător și Weiss co-producător și regizor.

Ultimele două ediții ale premiilor Oscar au fost găzduite de Jimmy Kimmel și produse de Michael De Luca și Jennifer Todd, însă rating-urile s-au diminuat, atingând cel mai mic număr de telespectatori din istoria premiilor Oscar: 26.5 milioane de vizionări în luna martie a acestui an. Acest lucru nu face decât să adauge la presiunea de pe umerii echipei de a ridica ștacheta anul următor.

Academia, care a promis că show-ul nu va mai dura peste trei ore, au anunțat deja o schimbare – nu se vor acorda live toate premiile Oscar pentru cele 24 de categorii. În schimb, între 6 și 8 categorii își vor anunța câștigătorii în timpul reclamelor de la Dolby Theatre iar părți din discursurile de acceptare a premiilor vor fi difuzate mai târziu în timpul transmisiunii.

Kevin Hart a mai declarat public că și-a dori să fie gazda premiilor Oscar încă din 2015, când a spus în timpul emisiunii Live With Kelly and Michael că lucrează să obțină acest rol și că ar fi o adevărată reușită pentru el să devină realitate.

Citeste mai departe articolul pe: Kevin Hart va fi gazda Premiilor Oscar 2019

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*