Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fa o vraja cu Google si Harry Potter

542 Viewed Lady4u 0 respond
Vraji aplicatie Google

Google a lansat o noua aplicatie ce te ajuta sa „faci o vraja” cu Harry Potter. Smartphone-urile pot fi „utilizate” ca o bagheta magica, cu o comanda vocala, in urma unui parteneriat de Google cu Warner Bros. Astfel, fanii filmelor cu Harry Potter, care asteapta cu nerabdare lungmetrajul ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, creat de J. K. Rowling, au ocazia sa isi exerseze pe smartphone talentul la farmece, folosind comenzi invatate la scoala de vrajitori Hogwarts.
Informatia este prezentata detaliat pe Blogul Google, cu toti pasii ce ar urma sa fie urmati pentru a utiliza aceasta aplicatie inedita. Totul este legat de povestea amintita si puteti interveni (pe aplicatie) si afla informatii mai multe AICI.

Posesorii de telefoane inteligente vor avea puterea de a face vraji si de a explora noi lumi cu ajutorul realitatii virtuale odata cu aparitia pe marile ecrane a filmului ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, care descrie aventurile ”magizoologului” Newt Scamander, desfasurate in New Yorkul anilor ’20, dupa cum se arata pe blogul Google.

Astfel, fanii lui Harry Potter, care detin smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Android, vor putea testa o serie de vraji cunoscute din seria de filme cu vrajitori, ce vor functiona la comanda vocala ”OK Google”. Odata ce aceasta este activata, pot fi rostite formule precum ”Lumos” sau ”Nox” pentru a porni sau opri lanterna dispozitivului. in plus, comanda ”Silencio” va actiona prin trecerea telefonului si a notificarilor audio pe modul silentios.

Vraja cu Google

Si pe Google Maps vor fi introduse update-uri pentru a include scene si locatii din filmul fantastic. Printre acestea se numara sediul MACUSA (Congresul Magic al SUA), Banca Nationala Steen, bodega subterana ”The Blind Pig” si apartamentul magic al Tinei si al lui Queenie Goldstein, doua dintre personajele principale din pelicula.

Google va introduce si o varianta ”magica” pentru pasionatii de realitate virtuala care vor intra in posesia unei platforme Daydream, incepând din aceasta luna. Aplicatia ii va purta pe utilizatori in apartamentul lui Newt Scamander, unde vor putea folosi o bagheta magica pentru a explora continutul cufarului magic al acestuia, o adevarata comoara cu toate cele necesare pentru a face vraji, a rezolva mistere si a gasi creaturile fantastice.
Filmul ”Fantastic Beasts and Where to Find Them” va avea premiera la 17 noiembrie.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
5/5 - 1
You need login to vote.
Internet gratuit Uniunea Europeana

Roaming si internet gratuit in Uniunea Europeana

Romania Dab Radio

Norvegia renunta la radiourile in FM

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*