Cooler calculator: cinci modalităţi inedite pentru folosire

Cinci modalităţi inedite pentru folosirea ventilatorului de calculator (cooler pc). Cum puteţi utiliza un mic ventilator de calculator folosind ce aveţi prin casă. Fie că doriţi să realizaţi ceva util, fie că aveţi un ventilator de calculator prin casă şi doriţi să îl utilizaţi (sau reutiliza). Inclus în categoria „util” acest articol vine cu soluţii inedite pentru utilizarea unui mic cooler de calculator. În clipul video de mai jos aveţi pas cu pas cele cinci metode de utilizare a unui ventilator de calculator.

Ce scule aceţi nevoie? Un pistol de lipit cu baghete din plastic, un pistol sau un ciocan de lipit şi ceea ce veţi vedea în clipul video de mai jos. Sunt cinci metode de utilizare sau refolosire a unui cooler de calculator cu lucruri pe care le aveti in casa.

Cooler calculator: cum se poate reutiliza

Avem cinci variante inedite de utilizare sau refolosire a unui ventilator de calculator. Totul plecă de la proprietăţile pe care le are acesta. Vorbim despre alimentarea acestui cooler, despre cum îl putem utiliza în diferite versiuni. Totul este prezentat în amănunt în clipul video youtube al canalului Anunţuri4all. Preţul unui cooler de calculator nu este mare deci putem să cumpărăm unul nou. Ceea ce vă propunem poate fi extrem de util dacă aveţi un copil şi încercaţi să îl educaţi în spirit practic. Nu este însă vorba despre un cooler de procesor.

În cele cinci metode de utilizare a ventilatorului de calculator este utilizat un cooler normal ce se alimentează de obicei la 5v. În prezentări veţi vedea şi utilizarea unei baterii de 9v ceea ce „supraturează” într-un fel coolerul pentru aplicaţiile pe care le recomandăm. În loc de această baterie puteţi utiliza un încărcător vechi de telefon pentru a furniza energia electrică necesară punerii în mişcare a ventilatorului (cooler PC).

Utilizare CPU Fan

Probabil cea mai inedită utilizare a unui CPU Fan este cea de-a doua. Avem nevoie de un cooler pc, de un pistol de lipit cu bachete din plastic, două sticle goale din plastic, un cutter, o bucăţică de şmirghel şi un recipient din plastic. Cu toate acestea puteţi face unmic dispozitiv de răcire pentru zone dedicate.

În versiunea 4 de utilizare aveţi o metodă practică de realizare a unui răcitor pentru laptop. Dacă dezvoltaţi ideea puteţi integra acest sistem de răcire pentru laptop într-un suport pe care îl puteţi realiza separat. În general toate cele cinci exemple utilizează ce aveţi rin casă şi reutilizează anumite lucruri defecte.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*