Cursă pentru şoareci făcută în casă

Cursă pentru şoareci făcută în casă – capcană şoareci home made. O soluţie simplă, ieftină şi eficientă pentru a prinde şoareci: cursă de şoareci făcută acasă. Puteţi face cu uşurinţă o capcană pentru şoareci folosind doar lucruri reciclate: două doze de suc, o găleată veche de la vinarom, o sârmă şi o bucată de scândură. O cursă pentru şoareci uşor de realizat dar extrem de eficientă. Uşor de realizat, această capcană pentru şoricei se bazează pe principii simple. În primul rând totul pleacă de la dorinţa ţoarecelui de a ajunge la mâncare. Pornind de la această idee se realizează această capcană cu câteva lucruri pe care le avem în gospodărie. Sau, dacă nu le avem chiar pe toate, putem cere de la vecini.

Cele două doze de suc asigură centrul capcanei. Fiind alunecoase acestea nu îi permit şoricelui să fie stăpân pe deplasare când ajunge pe cutiile de suc. Învârtindu-se după mâncare, mai devreme sau mai târziu şoarecele ajunge în cursa home made. Totul se realizează simplu, aproape în joacă.

Cursă pentru şoareci făcută în casă

Drumul şoarecelui duce inevitabil spre cutiile de suc. O cursă pentru şoareci făcută în casă din doze de suc şi o găleată. Cele două cutii vor impune în cele din urmă şoricelului să ajungă în căldarea de apă. Puteţi utiliza o galeată de vinarom rămasă de la ultima zugrăveală. Mai aveţi nevoie de o sârmă mai groasă pe care să aşezaţi cele două doze goale de suc. Puteţi folosi sârma pe care o puteţi obţine de la un umeraş mai vechi. Aceste două cutii trebuie pregătite ca în clipul video. Dacă veţi urmări cu atenţi înregistrarea video veţi înţelege atât mecanismul cursei de şoareci cât şi modul de realizare.

Simplă dar totodată eficientă această capcană pentru şoareci o să vă aducă cu siguranţă satisfacţii. În primul rând îi veţi prinde pe şoricei dar veţi avea şi satisfacţia că aţi reuşit totul cu doar câteva lucruri de prin gospodărie. În cele din urmă puteţi elibera şoricelul prins sau îl puteţiu face cadou.

Cum construieşti o capcană pentru şoareci

Am mai scris pe blogul nostru despre cum se construieşte o capcană pentru şoareci. Sunt două curse ce pot fi realizate în casă , două articole pe blogul nostru. Acest al treilea articol completează în categoria „UTILE” schemele pentru curse de şoareci realizate acasă. Cea mai bună capcană de şoareci nu este întodeauna şi cea mai scumpă. O cursă de şoareci trebuie să fie în primul rând eficientă, să te scape de micii rozători. Iar dacă soluţia este şi ieftină, ulor de obţinut, cu atât mai bine.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*