Borsul de loboda

Loboda are un mare continut de vitamine. Borsul de loboda este o coiorba cu multe verdeturi, dominand loboda, o ciorba de sezon primavara-vara acrita cu bors natural. Aveti pe site-ul nostru reteta de bors facuta acasa pe care il puteti folosi atat la borsul de loboda cat si la orice ciorba bazata pe acrirea cu bors natural. Borsul de loboda, reteta origiala, se adauga la „colectia” de borsuri si ciorbe de pe Lady’s Blog.

Ca de obicei recomandam sa cumparati toate „verdeturile” din piata, nu din marile magazine sau hypermarketuri. Loboda cumparata de la tarani, leusteanul, patrunjelul mararul si tot ce este verde recomandam sa cumparati de la tarani, din piata. Iata mai jos „minunea” de reteta pentru borsul de loboda recomandata de Blogul Doamnelor.

Ingrediente bors de loboda

5 legaturi de loboda, 2 legaturi de ceapa verde, 1 legatura de stevie, 1 legatura de patrunjel verde, 1 legatura de marar, leustean, 1 ou, 2 linguri de orez sau 3 cartofi, 1 morcov, 1 patrunjel, smantana, sare.

Ciorba de loboda

Preparare bors de loboda

Se spala legumele si se curata. Se pune 1 litru apa la fiert si cand da in clocot se adauga orezul si ceapa tocata marunt, morcovul si patrunjelul, se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga sare..Se adauga  verdeturile taiate si se fierb 15 minute. Se acreste cu bors, dupa dorinta, se bate oul, se amesteca cu 2 linguri smantana si se toarna in borsul fierbinte. Se serveste cu mamaliguta, si, daca nu este post, puteti adauga smantana de bivolita sau smantana de la tarani.

Lady 4 Lady's
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0