Balsam pentru par preparat acasa

Cel mai bun balsam de par preparat acasa pentru un par stralucitor, neted si moale. Un balsam pentru par pe care il puteti pregati acasa, pe baza de banane. Este un mix pe care il puteti rpegati usor si folosi pentru reconditionare parului. Un tratament cosmetic, oreteta de balsam pentru par care este la indemana si totodata naturala. Balsamul pe care vi-l recomandam si pe care il preparati acasa poate fi utilizat pentru ingrijirea parului odata pe saptamana.

Reteta pe care o propunem in acest articol de pe Blogul Doamnelor este pe baza de banane dar utilizeaza si celebrul ulei de cocos. Banana are o multime de proprietati benefice atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete. iar ingrijirea parului, reconditionarea si sustinerea parului sunt sustinute de minunata banana. Dar trebuie sa stim cum sa folosim banana pentru a aplica puterile ei in sustinerea parului. Noi va oferim pe Lady’s Blog o formula de ingrijire a parului cu ajutorul bananei. Vitamine, nutrienti si elemente speciale toate sunt mai usor de asimilat de par dintr-un fruct decat pe cale artificiala din pastile sau comupsi chimici. Va prezentam mai jos amestecul pe care il puteti utiliza pentru ingrijirea parului.

Acest amestec ce va fi aplicat ca balsam pentru par este foarte sanatos si eficient. In urma aplicarii acestlui amestec parul va fi mai stralucitor, mai delicat si mai moale. Ingredientele care stau la baza acestei retete de balsam cum a ar fi banana sunt bogate in potasiu, element care intareste parul, micsoreaza riscul ruperii firului de par si restaureaza elasticitatea naturala a parului. Banana confera de asemenea vitamine importante pentru par: vitaminele A, B6, C si E, fier si zinc.

Balsam par banane

Ingredientele pentru balsam

2 lingurite lapte de cocos
1 lingurita ulei de cocos
1 banana (de dimensiune medie)
2 lingurite de miere de albine

Cum se prepara balsamul de par

Taiati banana (miezul, fructul fara coaja) in felii si plasati totul itr-in bol, intr-un castronas. Adaugati laptele de cocos si uleiul de cocos. Daca aveti un par uscat si/sau acid adaugati suplimentar inca o lingurita de ulei de cocos. Amestecati totul cu mierea din reteta de balsam de par si puneti totul intr-un blender. Amestecati toate aceste elemente in belnder timp de 50-60 de secunde pana totul se omogenizeaza.

Utilizare balsamului de par obtinut

Reteta balsam parUmeziti parul cu acest produs si masati-l usor inspre radacina. Urmariti „ungerea” cat mai completa prin masare a firelor de par in totalitate. Acoperiti apoi cu o boneta din plastic. Asteptati apoi timp de 30 de minute si apoi clatiti parul. Puteti folosi dupa tratament si un sampon obisnuit. Putei clati insa doar dupa ce pastrati cel putin 30 de minute boneta de protectie. Nu mai mult insa de 40 de minute.
Utilizati aceasta reteta de balsam pentru par odata pe saptamana.

Dupa ce aplicati balsamul de par pe baza de banane va asteptam sa reveniti pe Lady’s Blog. Blogul Doamnelor astepta si informatiile de la dv pe email sau prin comentarii.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*