Zodia Iepurelui in 2016

Horoscopul iepurelui in 2016 prevede ca te vei confrunta cu probleme emotionale serioase, frecvente, pana in momentul in care vei ajunge la finalul unui ciclu emotional. Primele patru luni ale Anului Maimutei de foc (incepe pe 8 februarie) trebuie folosite pentru a-ti reinnoi starea emotionala si pentru a-ti limpezi mintea de toate problemele.

Predictiile astrologiei chnezesti sugereaza ca trebuie sa fii practica in rezolvarea situatiilor care nu vor fi usoare. In orice caz vei gasi remedii pentru problemele tale inainte ca acestea sa scape de sub control.

In 2016 Iepurele trebuie sa incheie toate relatiile care nu contribuie la progresul sau. Fortele divine sunt predispuse pentru a lua decizii importnante pentru viata ta in Anul Maimutei de foc.
Porneste la drum fara probleme dupa ce te eliberezi de vechile obstacole. Perioada dintre mai si iulie 2016 iti va conferi foarte multa vitalitate pe care trebuie sa o directionezi pentru a obtine progrese remarcabile in viata.

Predictiile Iepurelui pentru dragoste in 2016

Primul trimestru al anului 2016 te va pune in fata cu provocari dificile indeosebi in privinta relatiilor cu partenerul de viata. In cele din urma vei fi nevoit sa gasesti solutii care iti vor crea o stare de frustrare.
Trebuie sa gandesti profund pentru a-ti rezolva problemele de casnicie fara a-ti pierde echilibrul mental. Aceasta nu este o perioada buna pentru a ramane insarcinata. Este necesar (daca intentionezi asta) sa astepti pana la mijlocul anului.
Pentru urmatorul trimestru, Horoscopul Iepurelui 2016 anticipeaza ca problemele vor disparea treptat si va fi pace si fericire intre tine si partenerul de viata. Te vei folosi de farmecul tau pentru a-ti hipnotiza partenerul de viata si romantismul, sexul si pasiunea vor aparea in viata voastra conjugala. Toate problemele tale emotionale vor ramane doar in mintea ta si vei avea o relatie armonioasa cu partenerul tau. La sfarsitul lui 2016 vei fi capabil(a) sa gasesti o solutie pentru a solutiona divergentele cu partenerul, facand compromisuri acceptabile si viata ta de cuplu va fi minunata.

Horoscop Iepure: cariera in 2016

In 2016 zodiacul chinezesc prevede ca iepurele va avea probleme in cariera din cauza incapatanarii de a face totul perfect. Va fi nevoie sa accepti ca trebuie indeplinite standarde acceptabile daca doresti sa mergi mai departe. Fii constient de capacitatile tale si accepta doar sarcinile pe care le poti duce la sfarsit.
O alta problema care te va tine pe loc va fi inabilitatea de a-ti ordona prioritatile in viata profesionala sau de afaceri. Odata ce te decizi asupra ordinii importantei si iti vei directiona eforturile pentru indeplinirea sarcinilor vei fi rasplatit(a) cu succes.
Ultimul trimestru al anului 2016 iti va oferi ocazia de a reveni cu noi idei care iti vor da rezultate remarcabile. Luna octombrie 2016 se afla sub aceste auspicii pentru zodiacul chinezesc al Iepurelui.

Finantele Iepurelui in 2016

Horoscopul chinezesc arata ca prima jumatate de an este excelenta pentru ca Iepurele sa obtina profit dar trebuie sa fie atent sa nu cheltuie pe lucruri inutile.  Trebuie sa iti folosesti abilitatile pentru a-ti mari economiile ceea ce te va ajuta in viitor. Toate imprumutirile pe care le ai trebuie achitate. Abilitatile tale financiare sunt puternice si trebuie utilizate atunci cand iei decizii sensibile.
In plan profesional, Iepurele poate privi spre viitor pentru crestere salariului in timpul Anului Mainutei 2016. Oamenii de afaceri trebuie sa se gandeasca la recuperarea vechilor abilitati in paralel cu abordarea de noidomenii pentru obtinerea de bani.

Zodiac Iepure 2016Predictii sanatate in 2016

Anul Maimutei va fi unul sensibilpentru Iepure din punct de vadere al sanatatii, indeosebi la inceputul lui 2016 cand resursele tale fizice nu te vor sprijini pentru a duce la capat cererile si sarcinile de serviciu in situatii stresante. Nu te vei putea concentra asupra muncii tale si asta iti va infrana progresul in cariera. Nu vei fi capabil(a) sa iti asumi sarcini de serviciu care necesita atentie si detalii amanuntite. Pe de alta parte, vei fi capabil(a) sa obtii rezultate in artele creative cum ar fi muzica sau teatrul. Asta il va ajuta pe Iepure sa se relaxeze si sa reduca tensiunile provocate de activitatile profesionale sau de afaceri. Vei avea ocazia sa iti utilizezi imaginatia si sa iti exprimi gandurile in mediul artistic.

Previziuni familie in 2016

2016 este un an excelent pentru Iepurele din zodiacul chinezesc pentru a incerca sa stabileasca relatii si pentru a imbunatati relatiile de familie. Incearca sa intelegi si punctele de vedere argumentate de altii.

Feng Shui 2016

Anul 2016 prevede ca Feng Shui pentru Iepure o perioada delicata pentru sanatate, in Anul Maimutei de foc.

Pentru a concluziona, horoscopul Ipeurelui in 2016 prezice ca te vei confrunta cu multe scurtaturi in viata ta dar este bine sa te gandesti de doua ori inainte de a apuca sa mergi pe ele. Ai dreptul sa faci cea din urma si corecta decizie.

Nu uita: LadysBlog.ro iti ofera informatii despre Zodiacul Chinezesc in 2016.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*