Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Student roman si-a vazut moartea in Bulgaria

889 Viewed Lady4u 0 respond
Accident Bulgaria

Un student roman „si-a vazut moartea astazi” si „s-a bucurat de indiferenta autoritatilor bulgare”. Un incident care nu ne suprinde: un student roman accidentat in Bulgaria a fost la un pas de moarte. Autoritatile bulgare l-au plimbat intre spitale pe studentul roman fara „a-i gasi” un spital care sa il primeasca. Romanul avea asigurarile platite, facea parte dintr-o delegatie de studenti si a fost accidentat in timp ce se afla pe marginea strazii.

Studentul Sorin Hancu fost accidentat, azi noapte, in Bulgaria si s-a plimbat pana dimineata intre spitale, fara ajutor. Un grup de studenti si elevi, premiati de Primaria Capitalei pentru merite deosebite, prin programul Pro Edu, se intorcea noaptea trecuta din Grecia, in urma unei tabere. Aflat intr-o zona de pauza si parcare, grupul a fost zguduit azi noapte de un accident: un student de la Facultatea de Geologie, Universitatea Bucuresti, a fost lovit de o masina cu numar de Bulgaria, care a parasit locul accidentului. Autoritatile bulgare au sosit si au decis sa „elibereze” cele 4 autocare aflate la fata locului, iar tanarul a fost preluat de ambulanta si insotit de 2 colegi.

Desi Serviciul Consular si Ambasada au fost anuntate noaptea trecuta si au promis ca se vor implica, tanarul a fost plimbat intre spitale, deznodamantul fiind acela ca s-a asteptat sa vina dimineata, pentru ca parintii sa trimita bani din tara, pentru a achita contravaloarea unei ambulante pana la granita, desi tot grupul avea asigurare medicala si cu toate ca Ambasada a dat asigurari ca se va implica. Si la aceasta ora este neoperat, cu traume si dureri mari, se indreapta spre un spital bucurestean, sa ii dea ajutor.

Sursa principala: Radio 3Net.

Potrivit informatiilor obtinute de Ladys Blog, dupa ce ambulanta din Bulgaria nu a intervenit eficient, studentii au strans bani, familia a trimis bani,  pentru a ajuta transportarea studentului accidentat la o clinica din Romania

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Internet gratuit Uniunea Europeana

Roaming si internet gratuit in Uniunea Europeana

Radio Romania Lider Audienta

Radio Romania: lider pentru Europa

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*