Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Roaming si internet gratuit in Uniunea Europeana

746 Viewed Lady4u 0 respond
Internet gratuit Uniunea Europeana

Un proiect al Uniunii Europene, dezvaluit de Jean-Claude Juncker, prevede ca, pana in 2020, in fiecare oras din UE serviciile de internet wireless si de roaming ar urma sa fie gratuite. Internetul gratuit in UE si roamingul gratuit in UE fac parte din strategia Uniunii Europene, prezentate ieri de Junker in fata Parlamentului European.

Potrivit Agentiei Reuters, in discursul sau anual cu privire la starea Uniunii Europene sustinut in fata Parlamentului European, presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a incercat sa contracareze euroscepticismul prin exemple concrete cu privire la modul in care institutiile din Bruxelles pot imbunatati viata de zi cu zi a cetatenilor. „Atunci cand calatoresti in Europa cu telefonul mobil vei putea sa te simti acasa oriunde in Europa gratie noilor prevederi privind roamingul”, a declarat Juncker.

Saptamana trecuta, Juncker a cerut retragerea unor propuneri anterioare ale Comisiei Europene care limitau la 90 numarul de zile in care consumatorii puteau utiliza gratuit telefoanele lor mobile cand se aflau in strainatate. In urma criticilor potrivit carora aceste propuneri ar favoriza companiile de telefonie mobila, presedintele Comisiei Europene a cerut retragerea si revizuirea propunerilor.

Jean-Claude Juncker a mai spus miercuri ca UE va pune la punct cadrul legal pentru a promova extinderea Internetului in banda larga si isi va intensifica eforturile pentru a proteja datele personale online ale cetatenilor din cele 28 de state membre. „Propunem astazi sa echipam fiecare sat si oraș din Europa cu acces gratuit la internet wireless”, a spus Juncker, fara a oferi mai multe detalii cu privire la modul in care UE ar urma sa atinga acest obiectiv in urmatorul deceniu.

De asemenea, presedintele Comisiei Europene a sustinut o serie de propuneri care ar da organizatiilor media o putere mai mare de negociere in relatiile cu Google atunci cand media va cere plati de la cel mai popular motor de cautare pe Internet pentru ca a publicat extrase din stirile lor. „Crearea de continut nu este un hobby, este o profesie…Vreau ca jurnalistii, editorii si autorii sa fie platiti corect pentru munca lor”, a spus Juncker.

Uniunea Europeana vrea sa reformeze domeniile telecomunicatiilor si drepturilor de proprietate intelectuala, pentru ca acestea sa poata recupera decalajul cu Asia si SUA.

Propunerile Comisiei Europene vor trebui aprobate de Parlamentul European si guvernele nationale, ceea ce inseamna ca este posibil sa sufere modificari.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
RCA lege noua prevederi

Noile modificari propuse ptr RCA

Accident Bulgaria

Student roman si-a vazut moartea in Bulgaria

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*