RULADĂ CU ŞUNCĂ ŞI PARMEZAN

Reţetă RULADĂ CU ŞUNCĂ ŞI PARMEZAN. O reţetă relativ simplă. O reţetă de aperitiv cu parmezan. Reţetă pentru ruladă cu şuncă şi parmezan.

Consultaţi şi reţetele pentru rulade aperitiv de pe acest website. Ruladele pot fi un aperitiv de impact.

Este important să utilizaţi ingrediente proaspete. Ingredientele sunt extrem de iportante pe tru succesul reţetei.

De asemenea, când oferiţi o ruladă ca aperitiv este important platingul.

Ingrediente reţetă ruladă cu şuncă şi parmezan

100 g unt, 80 g făină, 500 ml de lapte, 5 ouă, şuncă, 2 linguri smântână, parmezan.

Prepararare ruladă cu parmezan

Se pun la topit într-o cratiţă 50 g unt cu făina, amestecând să nu se facă cocoloaşe. Se adaugă laptele  fierbinte şi se face ca o mămăligă pripită, apoi se dă la răcit.

După ce s-a răcit, adăugăm pe rând gălbenuşurile, batem bine compoziţia, după care adăugăm albuşurile bătute spumă şi sare după gust. Se coace în tavă tapetată timp de douăzeci de minute, iar după ce s-a copt, se răstoarnă pe un prosop ud. Se presară cu şunca tocată, smântână, parmezan sau telemea şi se stropeşte cu unt fierbinte.

Se rulează şi se aşează pe un platou, se presară şuncă şi unt mai mult, iar parmezan şi se dă la cuptor, timp de trei până la cinci minute. Se rulează repede, se înveleşte în folie, apoi în prosop şi se lasă să se pătrundă. Se serveşte caldă sau se poate încălzi.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*