Rulada cu crema si glazura din ciocolata

1833 Viewed Lady4u 0 respond
Reteta rulada cu crema

Reteta de rulada cu crema si glazura din ciocolata. Un desert delicios uosr de preparat: rulada cu crema si glazura din ciocolata. Un desert potrivit pentru orice masa in familie, o rulada delicioasa pentru toti amatorii de dulciuri. O reteta usor de realizat care la final va da satisfactia unui desert delicios si cu un aspect apetisant. O reteta de desert pe care o puteti folosi inclusiv de sarbatori pentru a-i incanta pe cei dragi.

Ingredietnele utilizate pentru reteta de rulada cu crema si glazura din ciocolata sunt usor de procurat. Timpul de preparare este de aproximativ 35 de minute, timp de coacere/ gatire pentru aceasta reteta de desert – 25 de minute,  dificultatea retetei este una usoara, reteta pentru 6 persoane.

Ingrediente folosite pentru realizarea ruladei cu crema si glazura din ciocolata: 6 oua, 6 linguri zahar, 2 linguri ulei rafinat, 1 plic crema Ole de ciocolata Dr. Oetcher, 325 ml smantana, 150 ml lapte, un plic Ole de vanilie Dr. Oetcher, 150 gr. ciocolata neagra, 75 gr unt.

Preparare rulada cu crema si glazura din ciocolata

  • Bateti albusurile cu mixerul, pana obtineti o spuma tare, apoi adaugati zaharul si mixati pana obtineti o spuma tare si lucioasa.
  • Bateti galbenusurile cu uleiul, puneti-le peste spuma si mixati. La final adaugati Creme Ole de ciocolata si mixati putin, pana se omogenizeaza.
  • Turnati aluatul obtinut intr-o tava (40 cm x 50 cm) tapetata cu hartie de copt si puneti tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 200˚C, timp de 20 de minute. Scoateti tava din cuptor si lasati blatul sa se raceasca bine.
  • Bateti laptele cu 250 ml smantana, apoi adaugati Creme Ole de vanilie si mixati pana se intareste. Puneti crema peste blatul racit si nivelati. Rulati pe lungime si dati rulada la frigider, pana pregatiti glazura.
  • Topiti ciocolata la foc mic, impreuna cu 75 ml smantana si untul, aduceti pana la fierbere, dati vasul deoparte, omogenizati si lasati-o sa se raceasca. Turnati glazura de ciocolata peste rulada si dati-o din nou la rece sa se intareasca.

Explicatii pentru reteta de rulada

Mai jos aveti un tutorial video cu explicatii pentru realizarea retetei de rulada cu crema si glazura din ciocolata. Urmati explicatiile pas cu pas alaturi de informatiile despre etapele de realizare prezentate mai sus.

O reteta pentru rulada cu crema si glazura din ciocolata usor de realizat. Am folosit informatii pentru aceasta reteta de la savuros.tv. Va asteptam pe Ladys Blog si pentru alte retete usor de realizat si cu impact maxim.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Rulouri cu crema

Rulouri cu crema din lapte

Reteta cozonac cu mac si nuci

Cozonac cu mac si miez de nuca

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*