Produsele celor de la McDonald’s nu sunt comestibile

Un celebru bucatar a dat o lovitura grea celor de la McDonald’s. Jamie Oliver a câstigat procesul împotriva lantului de restaurante de tip fast-food McDonald’s reusind sa demonstreze ca produsele respective nu sunt comestibile.
Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucatarul reusind sa creeze presiunea sociala de care era nevoie pentru ca McDonald’s sa elimine o substanta nociva organismului uman din procesul de preparare a hamburgerilor.
Bucatarul a demonstrat în cadrul mai multor emisiuni televizate si documentare felul nesanatos în care sunt gatite produsele McDonald’s si, cel mai important, faptul ca lantul de restaurante fast-food foloseste hidroxid de amoniu pentru a transforma carnea stricata în hamburgeri ce par a fi comestibili.
Conform bucatarului, carnea folosita de McDonald’s este din cel mai ieftin tip de carne destinat câinilor. Ca urmare a actiunilor lui Jamie Oliver, reprezentantii McDonald’s au anuntat ca vor schimba reteta si vor elimina hidroxidul de amoniu din procesul de preparare a hamburgerilor.
O alta initiativa a celebrului chef a fost sa demonstreze felul în care acelasi lant de restaurante prepara faimoasele Chicken McNuggets. Se pare ca acestea sunt gatite din resturile dintr-un pui (grasimea, pielea si organele interne), care sunt procesate si apoi prajite, conform toptabu.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*