Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Prince ucis de o supradoza de Fentanyl

703 Viewed Lady4u 0 respond
Supradoza Prince

Institutul medico-legal care a efectuat autopsia a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca Prince a murit in urma unei supradoze de Fentanyl, un puternic medicament analgezic opiaceu. Informatia pune capat saptamanilor de speculatii pe seama mortii artistului american dupa ce un medic declarase initial ca Prince a murit la 21 aprilie dintr-un accident provocat de autoadministrarea de Fentanyl.

Fentanyl este un opiaceu sintetic mult mai puternic decat morfina si este folosit pentru a trata persoanele cu dureri cronice. Este un medicament disponibil in Statele Unite doar pe baza de reteta, informeaza AFP.

Ipoteza unui abuz de medicamente impotriva durerii a fost evocata la cateva ore dupa moartea artistului, la 21 aprilie, si mai multe elemente si marturii au indicat de atunci spre acest scenariu.

Familia lui Prince l-a incinerat destul de repde dupa moartea artistului si a tinut o ceremonie privata de aducere aminte la Paisley Park. Sora lui Prince, Tyka Nelson, a declarat ca familia spera sa organizeze o ceremonie la scara larga, in memoria artistului, cu mai multi cantareti, in luna august.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Lege anti-sare

Lege pentru reducerea consumului de sare

Prince droguri

Fentanylul utilizat de Prince: a provocat si alte decese in SUA

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*