Prince ucis de o supradoza de Fentanyl

Institutul medico-legal care a efectuat autopsia a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca Prince a murit in urma unei supradoze de Fentanyl, un puternic medicament analgezic opiaceu. Informatia pune capat saptamanilor de speculatii pe seama mortii artistului american dupa ce un medic declarase initial ca Prince a murit la 21 aprilie dintr-un accident provocat de autoadministrarea de Fentanyl.

Fentanyl este un opiaceu sintetic mult mai puternic decat morfina si este folosit pentru a trata persoanele cu dureri cronice. Este un medicament disponibil in Statele Unite doar pe baza de reteta, informeaza AFP.

Ipoteza unui abuz de medicamente impotriva durerii a fost evocata la cateva ore dupa moartea artistului, la 21 aprilie, si mai multe elemente si marturii au indicat de atunci spre acest scenariu.

Familia lui Prince l-a incinerat destul de repde dupa moartea artistului si a tinut o ceremonie privata de aducere aminte la Paisley Park. Sora lui Prince, Tyka Nelson, a declarat ca familia spera sa organizeze o ceremonie la scara larga, in memoria artistului, cu mai multi cantareti, in luna august.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*