Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Posta Romana asa cum este ea pentru romani

Posta Romana se straduieste pe zi ce trece sa ne uimeasca. Posta Romana ramane o institutie puternic ancorata in era comunista. Posta Romana nu are respect minim pentru clientii sai. Serviciile Postei Romane sunt din ce in ce mai slabe, respectul pentru clientii din Romania este departe de un serviciu public dintr-o tara europeana. Posta Romana este o institutie anacronica, departe de realitate, departe de un serviciu platit pentru cetateni.

Principalul serviciu al Postei Romane, cel de scrisori, este nefunctional. Factorii postali ai Postei Romane s-au obisnuit cu spagile din pensiile pensionarilor. Acum factorii postali isi pierd aceste ciubucuri pentru ca din ce in ce mai multi pensionari prefera sa isi primeasca pensia pe card. Serviciul de posta care se bazeaza pe factorii postali este aproape inexistent sau mai degraba aproape nefunctional. Pentru ca factorii postali nu mai au chef de munca. In anii ’90 era o meserie extrem de profitabila cea de factor postal. Faceau tone de bani din ciubucurile primite de la pensionari.

Marca Posta Romana

Denumirea de Posta Romana ar duce cu gandul la un serviciu postal in slujba romanilor. Total gresit. Iar clipul video de mai jos o sa demonstreze realitatea. Pe langa faptul ca, atunci cand intri intr-un oficiu postal ai impresia ca ai calatorit inapoi in timp, inainte de 1990, serviciile sunt deplorabile. Iar angajatii acestei poste sunt platiti foarte prost in timp ce managerii institutiei au lefuri de nivel european. In ghiseele de posta, mai ales cele din Bucuresti, angajatii de la oficii sunt coplesiti de clienti. Platiti prost, fara conditii normale de lucru, lucratorii de la ghisee sunt umiliti de banii pe care ii castiga factorii postali in doar cateva de ore de munca.

Posta Romana nu este si europeana

Serviciile Postei Romane acopera si Europa. Dar modul in care le executa sunt departe de reperele europene de calitate. Si nu este vina angajatilor de la oficiile postale. Am intalnit oficianti minunati care isi desfasoara activitatea in conditii de secol XIX. Dar factorii postali sunt departe de orice respect pentru clientul roman.

Serviciile asigurate de Posta Romana sunt departe de calitatea impusa de serviciile europene de posta. Iar la acest deficit de servicii contribuie esential factorii postali, persoanele de pe teren. Postasii Postei Romane sunt departe de postasul european.

Scrisoare reocmandata Posta Romana

Factorii postali: imposibil de controlat

Factorii postali nu mai pot fi controlati. Nu se spunun nimanui, nu au disciplina, arunca la primul colt corespondenta care la incarca tolbele care nu este recomandata. Tipizatele si scrisorile cu tipizate sunt primele care ajung la gunoi dupa ce factorul postal pleaca spre destinatari. Pensionarii care au pensia pe card nu isi primesc fluturasii de pensie. Pensionarii sunt jigniti si pusi pe drumuri la oficiul postal daca nu cotizeaza cu spaga la factor. Singurul motiv: nu-si mai primesc pensiile prin Posta Romana si nu le mai lasa ciubuc factorilor postali.

Scrisorile recomandate nu mai sunt livrate

Scrisorile recomandate nu mai sunt livrate la domiciuliu de factorii postali. Factorii postali fac legea in posta. Isi incep programul cand vor ei si pleaca acasa la 12.00. Nu mai livreaza scrisorile recomandate la destinatari. Dupa ce pleaca din oficiu spre destinatari arunca la gunoi tot ce nu este livrat recomandat sau special pentru a-si usura bagajul. Nu mai urca la apartamente: arunca totul pe scarile de sub cutiile de scrisori.

Aceasta este Posta Romana. Cu lipsa sa de respect pentru clienti. Cu lipsa de respect pentru clientii sai principali: romanii.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*