Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nuanța potrivită de fond de ten

40 Viewed Cris 0 respond
single-thumb.jpg

Dacă ai probleme cu găsirea unei nuanțe potrivite de fond de ten, avem un nou truc pentru tine. Uită de gât, mandibulă sau mână, o zonă neașteptată de pe față poate fi salvarea ta.

O aplicare perfectă a fondului de ten poate fi realizată doar dacă ai descoperit nuanța potrivită pentru tine. Burețelul de machiaj sau primerul pot fi complet inutile, dacă produsul aplicat este prea închis sau prea deschis la culoare. Un makeup artist newyorkez a descoperit un nou secret: o zonă neașteptată de pe față care te poate ajuta să găsești nuanța potrivită de fond de ten pentru tine.

Nuanța potrivită de fond de ten

Makeup artistul Nam Vo, care a cucerit Instagramul în ultima perioadă, a dezvăluit un nou truc. Iată zona de pe față pe care o folosește pentru a determina nuanța corectă de fond de ten pentru clientele sale.

Propunerea lui Vo este să iei puțin produs și să îl aplici pe cea mai înaltă zonă a pometelui, chiar acolo unde aplici de obicei iluminatorul. Vo consideră că aceasta este zona „mediană” a nuanței tenului oricui.

Logica din spatele acestui truc este simplă. De obicei, fruntea, nasul și bărbia sunt zonele cele mai închise la culoare ale feței, deoarece sunt cele mai expuse la razele soarelui. Pe de altă parte, centrul feței este mai deschis și mai fidel nuanței generale a pielii tale. Având asta în vedere, orice nuanță de fond de ten care se potrivește perfect pe zona cea mai înaltă a pometelui îți va asigura o aplicare invizibilă a produsului pe față. Astfel vei evita cu succes nedoritul efect de mască, cel care trădează întotdeauna fondul de ten.

Pe același principiu se bazează și trucul lui Katie Jane Hughes pentru a afla nuanța perfectă de concealer.

Citeste mai departe articolul pe: Zona neașteptată de pe față care te poate ajuta să găsești nuanța potrivită de fond de ten

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
prev-next.jpg

De ce este recomandat să îți schimbi rutina de skincare odată la două săptămâni

prev-next.jpg

Metoda makeup artistului Rihannei pentru ca rujul să reziste întreaga zi

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*