Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Horoscop european

Horoscopul European 2016 cu anticipari si previziuni. Ce spun astrele vazute din 2015 despre Horoscopul european pentru 2016. Ladys Blog iti ofera previziunile pentru 2016 pentru zodiacul european. Ce iti pregatesc astrele pentru perioada urmatoare? Vezi ce fel va fi, in general, anul 2016 din punct de vedere astrologic, apoi vezi ce te asteapta, in functie de zodia ta! In noul an trebuie sa muncesti cu daruire si sa iti implici toate resursele pentru succes. Peste toate, peste previziuni de noroc si soarta, trebuie sa depui eforturi pentru a recupera orice sens negativ oficiat de karma. Este un an in care toti trebuie sa munceasca si chiar micile lucruri trebuie sa beneficieze de atentie.

In numerologie, 2016 este un an dominat de cifra 9 si cifra 9 este un magica. Ceea ce presupune ca premite orice dezvoltare, lasa loc pentru urmatoarele lucruri minunate.

Citeste previziunile pentru anul 2016 pentru fiecare zodie in parte accesand fotografiile pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Click pe imagini pentru fiecare horoscop in parte pentru 2016:

PESTI Femeia Varsator 2016 Femeia Capricorn in 2016 2016 Sagetator
 Femeia Scorpion 2016  Zodiac 2016 balanta  Fecioara Horoscop 2016  Zodia Leului 2016
 horoscop Racul 2016  Zodia gemenilor 2016  Zodie femeia taur  Casatorie femeia berbec

Semnele de foc (Berbec, Leu, Sagetator): veti la dispozitie un spatiu mare de desfasurare si timp la dispozitie pentru a depune eforturi pentru pasiunile personale in 2016. Uranus se afla in contuniare in „inima” Berbecului, astfel incat veti avea la dispozitie timpul necesar pentru a recupera proiectele incepute in trecut. Va puteti astfel apropia dorintele din trecut.
Pasiunile si preferintele, in special cele din zona activitatilor sociale, se pot ciocni uneori cu propriile dorinte. Dar 2016 o sa va aduca mai multa rabdare si atentie pentru a astepta cu rabdare evenimentele ce vor fi sa vina. In 2016 veti descoperi o noua pasiune.
Este important ca, in 2016, semnele de foc isi vor alatura echipei membrii puternici. In mod natural, veti munci din greusi din aceasta perspectiva veti avea beneficii in 2016.

Semnele de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) isi impun atentia cosmica in 2016. Sunt patru perioade in care Mercur este retrograd, de cele mai multe ori sub semnele de pamant. Lucrati si depuneti eforturi cu mai mare atentie si utilizati-va experienta – este ceea ce se recomanda pentru semnele de Pamant. Jupiter si Nodul Lunar de Nord va ocupa zodia Fecioarei in prima jumatate a anului, aducand pentru toate semnele de pamant putere si chiar o putere ascunsa Dupa august totul se va diminua ca sansa si ocazii de succes dar nu inseamna ca veti pierde. Pur si simplu va fi o perioada alba, fara lucruri si dezvoltari deosebite.

Semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) se vor simti mult mai confortabile in 2016 spre deosebire de anul precedent (2015). Lucrul in echipa, comunicarea si intelegerea reciproca sunt definitorii pentru echilibru si succes in 2016. Aspecte si capacitati care nu va sunt straine, deci nu va fi greu sa va adaptati, totul este sa doriti sa depuneti un efort in acest sens. Luna intra intr-o faca in 2016 care va favoriza Balanta, ceea ce va fi in sprijinul semnelor de aer din zodiacul european.
Tot in 2016, Marte va porni in Balanta ceea ce va asigura sanse mari pentru progres. Veti beneficia de puterni administrative suplimentare, puteri de care aveti nevoie.
Eclipsa de luna suprapusa in Martie peste casa Balantei va sigura o zona majora pentru progrese in relatiile personale si de familie, in relatia cu partenerul de viata. Nu veti observa aceste beneficii, rezultate majore, in mod instant dar asta se va intampla. Si o sa va asigura o atitudine intuitiva pe tot parcursul de dupa luna martie.

Semnele de apa (Rac, Scorpion, Peste) sunt ca intodeauna sensibile, ceea ce poate constitui un avantaj in 2016. Puteti, din aceasta persoectiva, sa anticipati cand problemele se complica ceea ce va ajuta sa dezvoltati proiecte pronind de la necesarul de fapte, constatand de unde sai unde doriti sa ajungeti.
Eclipsa solara din Martie, suprapusa peste casa pestilor, o sa va reconecteze cu toate problemele dar si cu proiectele in derulare sau uitate. Eclipsa de Luna din casa Pestilor, in septembrie, marcheaza o alta perioada determinata care o sa va dezvolte instinctele si intuitiile.
Marte este retrograd in aproape toata perioada de primavara cu impact asupra Scorpionului. In aceasta perioada, cei aflati in zodii ale semnelor de apa, daca veti considera ca este bine sa va ganditi mai mult, daca veti ezita pentru a lua o decizie, avewti permisiunea cosmica pentru a va indoi, pentru a va „misca mai incet”.

Un nou an in care se incearca revigorarea economiei si a afacerilor: in perioada ianuarie – jumatatea lunii martie, apoi spre sfirsitul lunii iunie. Tot pentru acest interval sint caracteristice si eforturile de echilibrare a raporturilor patroni-angajati, prin aplicarea unor reforme serioase.
insa cheltuielile sociale, guvernamentale si din finante sporesc datoria publica, care va atinge cote maxime in doua perioade ale anului: incepind cu a treia saptamina din martie, pina la jumatatea lunii iunie, apoi intre lunile septembrie si noiembrie.

Mai cu seama in toamna, situatia se va complica, iar izbucnirea unor severe conflicte sociale va afecta puternic guvernele. Pina si organizatiile sindicale vor fi marcate, traversind momente de criza sub presiunea maselor muncitoresti iritate si nemultumite.
In plan diplomatic si in sinul organismelor internationale, inadvertentele si lipsa unei atitudini conciliante vor da nastere la stari tensionate. Intransigenta si trezirea atitudinilor fundamental-nationaliste vor putea sa aiba ca urmare o serie de conflicte rasiale si religioase.
in plus, inundatiile si seceta vor compromite recoltele.

Gratie eficientelor intermedieri diplomatice, catre sfirsitul lunii decembrie vom asista la o lenta ameliorare a perimetrului politic.
Chiar daca in sectorul economic nu se vor inregistra progrese, cel putin dialogurile la scara mondiala vor redeveni posibile, se vor incheia acorduri si elabora masuri de toleranta. in acelasi timp, va deveni perceptibil progresul unor vaste proiecte de uniune internationala.
Progrese insemnate se vor inregistra si in industria tehnologiilor de virf, in ecologie, calatorii interplanetare, energie nucleara si astrofizica.

HOROSCOP 2016 – GENERALITATI

Anul 2016 va fi un exemplu de instabilitate si dezechilibru din punct de vedere astrologic. Miscarile planetelor vor scoate putin zodiile din comoditatea cu care le-a obisnuit anul 2015 si vor aduce un suflu nou in toate aspectele vietii lor: bani, cariera, dragoste si sanatate.Totate eforturile trebuie insa sa vizeze familia.

HOROSCOP 2016 – SANATATE

Toate zodiile vor avea un interes sporit pentru alimentatie si se vor orienta spre o dieta sanatoasa si echilibrata, care sa ii vindece si sa le dea o stare de sanatate buna. Planetele le ofera oportunitatea de a se orienta spre tratamente alternative precum acupunctura, homeopatie, melotarapie. E o perioada exelenta pentru a ne reconecta cu natura si a ne vindeca spiritual.

HOROSCOP 2016 – DRAGOSTE

Balanta guverneaza casa relatiilor si a casatoriei, iar tranzitia lui Jupiter (in septembrie 2016) din Fecioara in Balanta va reprezenta o poarta deschisa pentru toate zodiile care isi asteapta sufletul pereche. Ultimul trimestru din anul 2016 va fi potrivit pentru casatorii si legaminte de iubire.
Saturn va avea o influenta negativa asupra zodiilor, care vor fi din ce in ce mai dornice sa detina controlul, motiv pentru care, in relatia de iubire, va aparea gelozia. Atentie la cei care au relatii formate in anii 2014 si 2015!

HOROSCOP 2016 – BANI

La nivel global, banii sunt influentati de planeta Uranus, care va aduce in 2016 o reforma financiara. La nivel personal, fiecare zodie se va orienta spre schimbare si va cauta mijloace prin care sa isi imbunatateasca situatia materiala.
Pluton in Capricorn va indemna zodiile sa se orienteze spre ceea ce este cu adevarat important si le va ajuta sa gaseasca o cale prin care sa echilibreze problemele cu banii.

HOROSCOP 2016 – CARIERA

Pentru ca Jupiter se afla in Fecioara pana in septembrie 2016, aceasta planeta influenteaza norocul la munca pentru toate zodiile: gata cu sansele de avansari „peste noapte”, bonusurile si cadourile primite pur si simplu. Anul acesta recompensele si promovarile vor veni doar pe fondul unor luni de munca, unor dovezi de harnicie, modestie si eficienta. Totusi, pentru cei muncitor, Jupiter va fi un imbold pentru a culege roadele eforturilor facute in ultimii ani.
Se resimte si influenta lui Saturn, care se deplaseaza in zodia Sagetator si ii ajuta pe cei nehotarati pe plan profesional sa isi gaseasca echilibrul. Aceasta planeta va indemna zodiile spre pragmatism si le va dezvolta simtul practic.
Uranus este in zodia Berbec din 2011, asa ca si in 2016 isi va face simtita prezenta. Uranus este planeta revolutiei si a inovatiei, asa ca va inspira progrese mari in stiinta si tehnologie.

Comments are closed