Fotografia before&after a unei tinere dovedește eficiența retinolului în lupta cu acneea

Un ingredient-minune despre care toți dermatologii vorbesc în ultima perioadă, retinolul, poate avea efecte neașteptate asupra pielii. Este un salvator în combaterea prevenirii îmbătrâniri, însă luptă eficient și cu acneea. Fotografia before&after a unei tinere este dovada perfectă în acest sens.

Cunoscut drept cel mai bun aliat pentru a preveni apariția ridurilor, retinolul poate avea efecte surprinzătoare. De exemplu, este foarte eficient în tratarea acneei, iar asta ne-o dovedește fotografia before&after a unei pasionate de skincare.

Fotografia before&after a unei tinere dovedește eficiența retinolului în lupta cu acneea

Dacă nu credeai în potențialul vitaminei A de a te scăpa de acnee, această fotografie te va face să te răzgândești. O pasionată de skincare a publicat, pe Reddit, o fotografie before&after cu tenul ei. „Perserverența și retinolul chiar fac diferența”, a scris ea în descrierea imaginii, sugerând faptul că ingredientul miraculos care a ajutat-o să scape de acnee este chiar retinolul.

Fotografia before&after a unei tinere dovedește eficiența retinolului în lupta cu acneeaFotografia before&after a unei tinere dovedește eficiența retinolului în lupta cu acneea.

Tratament anti-acnee

Internauta a explicat că a urmat un tratament prescris de dermatolog, pe o perioadă de doi ani de zile. Prima fotografie este făcută la început, iar cea din dreapta este una mai recentă, făcută după doi ani în care retinolul a avut un rol crucial în rutina ei.

În imaginea devenită virală pe platforma Reddit se poate observa cât de curat este tenul tinerei în prezent, după tratamentul cu vitamina. Față de momentul în care a început să urmeze această rutină, pielea ei este complet lipsită de acnee sau pori dilatați și are un aspect mult mai luminos. În tratamentul anti-acnee retinolul se poate dovedi aşadar eficient.

Dacă totuși te temi că retinolul ar putea fi ingredient prea dur pentru tenul tău, specialiștii îți explică tot ce trebuie să știi (Dermatologii răspund celor mai frecvente întrebări despre retinol). Într-adevăr, vitamina A este un ingredient foarte activ și poate interacționa negativ cu anumite tipuri de ten, de aceea trebuie să fii foarte atentă cu aplicarea unui astfel de produs. Însă văzând fotografia before&after a tinerei de mai sus, cu siguranță te-am convins să îi acorzi o șansă!

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Fotografia before&after a unei tinere dovedește eficiența retinolului în lupta cu acneea

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*