Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Faberlic Romania primul catalog

Primul catalog Faberlic Romania a fost „lansat la apa” pe 26 iunie. Faberlic revine in Romania cu un catalog cu oferte identice cu cele internationale. Avem asadar un prim catalog Faberlic pentru Romania cu produse cosmetice, parfumuri, produse de curatenie, detergenti si haine de la Faberlic. Faberlic promite sa isi dezvolta afacerea in Romania si sa implementeze in scurt timp si plata ramburs pentru comenzile online.

Un nou inceput de drum pentru Faberlic Romania urmarit cu atentie de toti cei interesati de afaceri MLM. Dar, inainte de interesul pentru o afacere dezvoltata in principal in online, Faberlic Romania promite reduceri substantiale pentru cliente si pentru cei care isi activeaza contul. Bun, nu vreti sa faceti bani, sa castigati dintr-o afacere. Dar doriti sa cumparati produse cosmetice, parfumuri si produse de curatenie pentru casa la preturi preferentiale. Faberlic va ofera aceasta solutie.

Catalog Faberlic Romania

Catalog FaberlicAvem si primul catalog Faberlic Romania in format video. Consultati, vizionati, rederulati, reveniti la produse si ganditi preturi si calitati. Un catalog cosmetice dar si cu multe alte produse necesare de la Faberlic Romania pe care il puteti urmari ca pe un clip video. O prezentare video de catalog Faberlic care include de fapt catalogul propriu-zis.

Primul catalog Faberlic Romania contureaza gama de produse ce vor fi comercializate online in Romania de aceasta cunoscuta firma. Faberlic comercializeaza exact aceleasi produse in 42 de tari. Intr-un sistem MLM dezvoltat in ultimii ani. Faberlic Romania vine in tara noastra cu aceleasi produse care sunt vandute in Marea Britanie, Italia, Spania, Rusia, Letonia si in multe alte tari.

Inscriere Fabrlic Romania

Afacere Faberlic Romania

In zona afacerilor MLM dezvoltate online avem deja Oriflame si Ladys ca principale repere. Firme recunoascute pentru dezvoltarea acestui sistem de afaceri in mediul online pentru distribuirea produselor cosmetice in Romania.

Faberlic a mai functionat in Romania si iata ca revine. Tot in aceasta zona de afaceri MLM, dezvoltare online in principal. Faberlic Romania revine pe aceste dezvoltari actuale care impun magazinele online, afacerile oe internet. Acesta este de fapt viitorul: magazinele online, sistemele de recomandari pe internet. Referral-ul clasic dezvoltat de ani de zile in online se transpune acum si in MLM.

Programul de castiguri MLM Faberlic il puteti urmari mai sus, intr-un clip video unic si bine conturat pentru Romania.

Inscriere Fabrlic Romania

Faberlic Romania

Revenita in Romania, firma Faberlic promite o dezvoltare la noi in tara. Evolutia este treptata dar rapida. Daca intr-o prima etapa s-a proiectat un website cu traduceri in limba romana, acest demers va fi permanent dezvoltat si actualizat. In urmatoarea perioada Faberlic Romania urmeaza sa integreze si sistemul de plata ramburs doar pentru piata din Romania.

Produsele Faberlic pentru Romania vor fi etichetate pentru consumatorii din Romania iar promotiile vor fi adaptate pentru piata din tara noastra. Treptat – si firma moscovita isi doreste ca aceasta dezvoltare sa se petreaca repede – podusele vor fi dedicate pietei romanesti.

Doua sunt firmele luate ca reper de Faberlic Romania: Oriflame si Amway. Aeste repere se refera atat la calitatea produselor cat si la o posibila dezvoltare a unei afaceri MLM. Si aceste eforturi de dezvoltare se bazeaza in primul rand pe calitatea produselor comercializate. Atat in privinta cosmeticelor dar si pentru produsele de ingrijire a case, de curatenie, Faberlic Romania promoveaza si comercializeaza produse de calitate la costuri accesibile.

Detergentii Faberlic

Produse de inalta calitate si mai ales concentrate, produsele de curatenie si de ingrijire a casei sunt de o calitate foarte buna. Detergentii Faberlic reprezinta un varf de prezenta comerciala in Europa. Pornind de la detergentii lichizi si pana la cei concentrati sau cei pentru masinile de spalat automate sau de spalat vase, Faberlic Romania aduce pe piata de la noi din tara detergenti si produse de curatanie de calitate.

Spre deosebire de detergentii larg raspanditi si utilizati, cei care apartin Faberlic Romania nu au la baza soda, soda caustica sau alte substante nocive organismului si mediului inconjurator. Odata ce ai folosit un detergent Faberlic iti vei da seama de calitatea sa care se adauga compozitiei prietenoase pentru organism si pentru natura.

Avantajele Faberlic Romania

Calitatea produselor Faberlic Romania nu reprezinta singurul avantaj oferit de aceasta firma. Este de retinut ca o coanda facuta la Faberlic Romania (din magazinul online) va aduce reduceri fata de preturile afiste in catalog.

Odata activat un cont Faberlic acesta va ofera posibilitatea de a lansa comenzi care beneficiaza de reduceri fata de pretul de catalog. Mai clar: ceea ce vati cumpara din contul Faberlic va beneficia de o reducere de 20% fata de pretul afisat in catalog. Si asta se intampla pentru clienti si cliente cu cont activat. Reprezentantii / consultantii Faberlic Romania beneficiaza de o reducere de 26% si apoi, pe masura dezvoltarii retelei, de bonusuri suplimentare.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*