Cum inrosesti ouale natural fara chimicale

Oua de Paste inrosite cu produse naturale, vopsire ecologic. Inrosirea oualelor cu tumernic, sfecla rosie, varza violeta, coji de ceapa. Culoare naturala peuntru ouale colorate de Paste. Retete traditionale fara compusi chimici, inrosirea oualelor cu produse naturale prietenoase cu organismul. Retete simple, naturale si economice. Timp de preparare 7 minute, dificultate usoara.

Cum inrosim natural ouale de Paste? Afla cateva retete de inrosire a oualelor cu tumernic, sfecla rosie, varza violeta, coji de ceapa. Natural, prietenos cu organismul dar si economic.

In ajunul Sarbatorilor Pascale, cel mai probabil, fiecare gospodina isi va dori sa vopseasca oua. Va propunem citeva idei naturale, netoxice si foarte interesante pentru vopsirea oualor. Cu siguranta aveti aceste produse in casele dv., ceea ce va va permite si sa economisiti. Inroisind ouale in mod natural veti avea satisfactia de a avea la final oua inrosite ecologic fara chimicale, prietenoase cu organismul.

Timpul necesar pentru aceasta reteta este de 7 minute, retata de inrosire naturala a oualelor este de dificultate usoara, numarul de persoane pentru care se adreseaza aceasta reteta este 4.

Pentru aceasta reteta de „inrosirea” oualelor in mod natural avem nevoie de cateva ingrediente: bineinteles naturale. Aveti nevoie de: 8 oua, 20 gr turmenic, 50 gr coji de ceapa, 6 foi varza violeta, 4 linguri de otet, 3 l apa.

Explicatii video pentru inrosire oua

Inrosire oua natural

Repartizaţi in 4 vase diferite câte 750 ml de apa in care veţi fierbe cojile de ceapa, turmericul, varza violeta maruntita si sfecla rosie data prin razatoare. Lasati sa fiarba 5-7 minute fiecare amestec pâna obtineti o culoare bine pronuntata, apoi lasati sa se raceasca.
Dupa ce se raceste scurgeti continutul printr-o sita si puneti ouale fierte in el. Lasati-le pentru 12 ore pentru a se colora.

La acest articol despre colorarea naturala a oualelor de Paste au fost utilizate informatii de la savuros.tv. Va asteptam pe Ladys Blog pentru retete si informatii utile.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*