Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cosmetice

Catalogul Cosmetice Ladys apartine firmei romanesti cu acelasi nume care comercializeaza produse cosmetice si parfumuri. Catalogul Ladys online poate fi consultat pe aceasta pagina. Va oferim mai jos cel mai nou catalog cu produsele firmei Lady’s. Il puteti consulta astfel pe propriul calculator sau pe propria tableta intr-un format modern.

Ladys Cosmetice este o firma romaneasca de comercializare online a produselor cosmetice, parfumurilor, accesoriilor si produselor de ingrijire. In catalogul Lady’s veti gasi o gama variata de produse pentru ingrijire, machiaj, ingrijirea parului dar si produse naturale si creme naturiste. Ladys mai comercializeaza si produse de slabit. Disponibile intr-o gama larga.

Cosmetice Ladys

Ladys ofera si o serie de avantaje celor care au cont activ in acest magazin online de produse cosmetice. La inscrierea si activarea contului in magazinul online vi se expediaza gratuit un catalog tiparit al firmei Lady’s. Catalogul gratis Ladys este expediat pe adresa postala pe care o comunicati in formularul de inregistrare. Ladys mai ofera transport gratuit prin curier rapid pentru comenzi, reduceri de pa la 42% functie de valoarea totala a comenzii, set gratuit cu 15 testere parfumuri in prima comanda. Testerele gratuite de parfum sunt oferite in prima comanda de minimum 110 ron. De toate aceste avantaje beneficiaţi după înscriere Ladys.

Firma are si un foarte bun program de afiliere. Este vorba despre o afacere MLM (Multilevel Marketing) prin care puteti castiga bani muncind din fata calculatorului, folosind retelele sociale sau promovand produsele in randul prietenelor. Se pot castiga bani pe 4 niveluri de adancime. De la fiecare nivel de colaborare veti primi comisioane, cel mai important fiind nivelul de reprezentanti care se situeaza exact sub. dv si in colaborare directa. Atentie: nu este o structura piramidala de castiguri. Este o firma clasica MLM cu o foarte buyna reputatie. De peste 10 ani Lady’s isi plateste colaboratorii. In functie de munca depusa puteti castiga intre – sa zicem – 4-700 lei pe luna si pana la 2500-4000 lei pe luna. Totul depinde de efoturile depuse in ritm propriu. Castigurile se construiesc in timp in principal din reteaua pe care o dezvoltati. Programul de afiliere Ladys sau afacerea Ladys este deschisa tuturor. Aveti optiunea de a incasa banii comunicand firmei sa retina impozitele pentru castigurile dv. Sau puteti avea o PFA pentru a elibera facturi si a primi bonusul castigat cu Ladys.

Avantaje la înscriere Ladys

După înscriere aveţi o serie de avantaje. De fapt aveţi numai avantaje după ce vă înregistraţi şi vă activaţi contul. Probabil cunoaşteţi deja avantajele oferite de aceasta firma. Dar încercă să vi le reamintim în acest articol. Am amintit deja de catalogul gratuit de care beneficiaţi după înregistrare. Este primul avantaj şi totodată modalitatea de a cunoaşte oferta de produse. Este bine să comandaţi catalogul gratuit doar dacă intenţionaţi să faceţi o comandă. Pentru că după înregistrare primiţi doar un singur catalog gratuit. Şi o altă înregistrare nu puteţi face.

Alt beneficiu oferit este discountul. Reducerea se aplică pentru absolut toată lumea: clienţi şi reprezentanţi. Pentru comenzile la preţ de catalog de 100 de lei aveţi un discount de 10%. La comanda de peste 133 de lei reducerea este de 25%. Adică plătiţi cu un sfert mai puţin faţă de preţurile la care sunt produsele în catalog. Iar comenzile de peste 250 de lei au o reducere de 30%. Reducerile ajung până la 42% în funcţie de valoarea totală a comenzii.

Toate aceste beneficii şi avantaje pornesc după înscriere Ladys. Apoi totul va fi povestea proprie despre cele mai potrivite produse cosmetice de pe piaţă.

Comments are closed