Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Capcana de viespi facuta acasa

Va propunem o solutie pentru a scapa de viespile care va bazaie. Vin in completarea capcanei pentru muste. Capacana pentru viespi este de asemenea usor de realizat. Si, important, asa cum v-am descris si in cazul capcanei pentru muste, este important sa aveti mai mult de o capcana pentru viespi. Este o capcana simpla pentru viespi la care puteti apela mai ales pe timp de vara pentru zonele deschise. Pentru zonele inchise aveti cu siguranta la dispozitie plasele de tantari care tin la departare viespile de dormitorul dumneavoastra.

IMPORTANT pentru zone mai dificile cum ar fi podul sau magaziile unde constatati ca aveti cuuiburi (faguri) de viespi utilizati sprayurile speciale care anihilaza instant cuibul. Nu va hazardati in apropiere de aceste cuiburi de viespi. Recomandam ca in situatia in care aveti mai multi faguri in pod sau in anumite zone sa apelati la cineva care se pricepe in anihilarea viespilor.

Dupa cum puteti constata in clipul video de mai jos: aveti nevoie pentru capcana de viespi de o sticla goala de 2L (sau 2,5l) si de o sticla plina cu coca-cola sau o cola ieftina (ca bautura).
Important: pentru a avea succes amplasati in zona pe care doriti sa o protejati mai multe capcane pentru viespi facute acasa.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*