Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Primul Mercedes cu motor de DACIA

Este probabil impropriu spus Mercedes cu motor de Dacia. Dar acelasi motor de pe Dacia va fi utilizat si pentru Mercedes-Benz. Un Mercedes cu motor de Dacia, respectiv cu motor Renault utilizat si pe Dacia. Motorizarea de pe Dacia va fi integrata atat pe Mercedes A-Class cat si pe Mercedes-B Class. Nu toate motoarele de pe Dacia vor fi insa utilizate la echiparea Mecedes.

Mercedes cu motor de Dacia sau mai degraba Mercedes cu motor Renault de Dacia. Nemtii de la Mercedes isi vor echipa masinile cu motoare de Renault. Aceleasi motoare Renault pe care le puteti gasi si pe anumite masini Dacia. Mercedes-Benz va utiliza pe masinile sale noul motor de 130 cp 1.6 dCi Renault-Nissan Alliance. Clasele A si B de la Mecedes ce vor fi fabricate in uzina din Stuttgart va oferi si masini cu motor Renault 2.0 V6 sau V8.

Motor Dacia pe Mercedes

Potrivit smartmotorist.com noul motor francez turbo diesel va fi utilizat de Mercedes-Benz pe modelele mici. Motorul va fi utilizat pe noile masini A-Class si B-Class care vor aparea anul viitor. Motorul francez de 1.6 dCi va oferi o putere de 96 kw/ 130 cai putere la 320 Nm.

In contrast, motorul de 2.0 francez pe benzina va fi utilizat pe modelele Mercedes echipate cu V6 si V8 de la Grupul Renault-Nissan. Noul brand pentru noii colaboratori va avea denumitrea de Infiniti. Noul Mercedes-Benz echipat cu motor Renault va avea logo-ul „Powered by AMG”.

Motorul de 1.2 Renault pe Mercedes, Megan si Clio

Motorarele utilizate cu capacitatea intre 1.2 si 1.8 litri vor fi proiectate special de „Daimpler si Renault. Acestemotoare vor fi utilizate pentru noile generatii Mercedes A-Class si B-Class dar si pe n0ole Clio si Megane.

Mercedes cu motor „romanesc”

A160 CDI si B160 CDI imprumuta motoarele diesel folosite de Renault pentru Clio si pentru Dacia. Ele au cutie de viteze automata si costa intre 25.882 de euro si 27.310 euro in Germania.

Pentru acesti bani primesti motor de 1.5 litri DCi aflat pe orice model Dacia, motor ce scoate 89 cai putere. Acesta prinde suta in 13.8 secunde si are o viteza de top de 180 km/h. Consumul este punctul forte: 3.8/100 km pentru A160 CDI si 4.0/100 km pentru clasa B160 CDI.

Potrivit soferi.biz, cele doua modele noi vin in continuarea colaborarii dintre Daimler si Renault, care a inceput cu Citan, model care a imprumutat platforma Renault Kangoo, folosita si de Dacia Dokker.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*