Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tag Archives povesti adevarate

Povesti cu caini
Cainele a refuzat sa-si paraseasca stapa...

Cainele a refuzat sa-si paraseasca stapanul pana la sosirea medicilor

O noua poveste impresionanta din lumea animalelor. S-a intamplat in Argentina unde un caine nu s-a dezlipit se stapanul sau accidentat pana cand nu au sosit paramedicii. Cu un atasament iesit din comun cainele a stat lipit de pieptul stapanului cazut la pamant pana a vazut ca acestuia i se acorda... citește tot »

Povesti cu animale
Catelusa eroina cu opt pui

Catelusa eroina cu opt pui

O catelusa metisa a dat viata unor pui minunati. Opt minuni de plus, opt catelusi care acum sunt „sub aripa” catelusei Luna. Cea care pana de curand zburda singura pe o „mosie” de deal prahovean. Nimeni nu se gandea ca Luna va da nastere la nu mai putin de opt catelusi. De... citește tot »

Povesti cu animale
Trei pisici oarbe adoptate de doi pitbul...

Trei pisici oarbe adoptate de doi pitbulli

O poveste adevarata din lumea animalelor: trei pisici oarbe au fost adoptate de doi pitbulli. Incredibil dar adevarat, posibil doar in lumea sincera a aiumalelor. Simtind nevoia de protectie a pisicilor, doi fiorosi pitbulli au luat spre protejare trei pui de pisica fara vedere. Povestea noastra se... citește tot »

Pinguin cu proteza
Happy Feet: un pinguin pitic schiop a pr...

Happy Feet: un pinguin pitic schiop a primit o proteza 3D

Un pinguin in varsta de noua ani a primit o proteza pentru un picior lipsa. Este o premiera in lumea medicala veterinara si totodata un sprijin pentru un minunat pinguin aflat in tratament. Proteza imita in masura foarte mare un picior cu laba de pinguin. Totul se intampla in Noua Zeelanda. Schiop... citește tot »

Agresivitate Pitbull
Un pitbull gigant a adoptat un pui de pi...

Un pitbull gigant a adoptat un pui de pisica

Un caine dintr-o rasa renumita pentru ferocitate i-a impresionat pe stapanii sai prin tandretea cu care a tratat un pui de pisica. Pitbull-ul Gypsy nu daduse motive de ingrijorarea pentru stapanii sai din Statele Unite in privinta agresivitatii dar ceea ce s-a intamplat a luat prin suprindere pe... citește tot »

Povesti cu caini
Un caine ajuta la inmormantarea prietenu...

Un caine ajuta la inmormantarea prietenului sau

Povestea impresionanta a unui caine care participa la inmormantarea prietenului sau cel mai bun. Cei doi caini au crescut impreuna si au trait impreuna toata viata. Cand a murit prietenul sau, cainele Ron nu s-a despartit de el pana in ultima clipa si a participat, ajutandu-si stapanul, la... citește tot »

Negrita catelusi salvati

O catelusa si-a ingropat puii pentru a-i salva de incendiu

Catelusa Negrita a avut instincte speciale si si-a ingropat cei 9 pui intr-o groapa pentru a-i proteja de un incendiu care a cuprins o padure. Catelusa demonostreaza astfel ca nimic nu se... citește tot »

La 15 ani arata de 90

Fetita de 15 ani care arata de 90

Poveste adevarata si incredibila. Intamplare adevarata care are ca loc de poveste Columbia. O columbianca de 15 ani suferind de progeria arata din punct de vedere biologic 90 de ani. O... citește tot »