Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Google va recomanda medicamente

590 Viewed Lady4u 0 respond
Doctor Google

Google s-a implicat activ in cercetarile din zona medicala si pregateste o functie speciala a cunoscutului motor de cautare pentru a tine sub observatie simptomele utilizatorilor de internet. Google va recomanda medicamente in urma acestor monitorizari pe care le va implementa in viitor. Aceasta noua functie este dezvoltata de Google in colaborare cu medici si medicamentele vor fi recomandate conform simtomelor prezentate.

Google va folosi in primul rand cautarile si accesarile utilizatorilor de internet pentru a stabili prin algoritmi speciali ce medicamente ar putea fi recomandate. Cunoscutul motor de cautare intentioneaza si sa puna la punct un sistem prin care pacientii virtuali sa fie pusi in legatura cu medici. In prima faza aceast proiect se va dezvolta in Statele Unite si pacientii vor primi recomandari spre medicii aflati in apropiere d elocul din care a fost accesat motorul de cautare. Ttotul se bazeaza pe intentia utilizatorului de internet care incearca sa se intereseze si sa se informeze de simtomele pe care le prezinta utilizand motorul de cautare Google.

Spre exemplu, potrivit publicatiei franceze online pourquoidocteur.fr, un utilizator de internat va putea tasta in casuta de cautare „dureri de cap” si va primi mai multe optiuni de accesare cum ar fi spre exemplu „migrena” sau cefalee. Se va suigera si o descriere a bolii si simptomelor pentru a veni in ajutorul „pacientului virtual”. Noua functie va permite si durnizarea unor sugestii de automedicatie, informatiile fiind date cu titlul de recomandari sau indicatii. Se va preciza insa ca aceste informatii furnizate de Google nu trebuie sa inlocuiasca recomandarilor unui medica. Aici apare a doua functie care va recomanda un medic aflat in apropiere si care poate raspunde ca specialitate la simtomele sugerate de utilizatorul de internet.

In cadrul acestui rpoiect Google a facut apel la experti, specialisti si medici de renume de la Universitatea Harvard. Acesti specialisti sunt implicati iclusiv in alcatuirea unei baze de date ce va fi verificata alaturi de medicii de la cuoscuta Mayo Clinic si abia apoi aceste date vor fi propuse pentru a fi introduse in bazele de date ale Google.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Telefon mobil cancer

Legatura dintre cancer si vorbitul la telefonul mobil

HummingBad-Romania

Telefoanele Android atacate cu malware

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*