Dressplaner o nouă afacere MLM în România

Dressplaner este numele unei noi afaceri MLM în România. Dressplaner are sediul în Germania de unde îşi va coordona toată afacerea. În principal acest brand, o nouă afacere MLM România, va vinde haine in trend şi produse vestimentare, încălţăminte şi accesorii. Un magazin online german cu produse de calitate ce vor fi accesibile şi pentru România. Compania promite succes încă din primele luni de la lansare. Până la sfârşitul lunii aprilie 2018 DressPlaner îşi propune o campanie de prelansare. Cu alte cuvinte înscrierile în această perioadă vă pot aduce o mai bună poziţionare în interiorul structurii MLM a acestui nou brand. Extinderea şi dezvoltarea va fi rapidă şi adaptată la mediul online. Toată dezvoltarea acestei noi afaceri MLM va ţinti dispozitivele mobile dar şi metodele clasice online: laptopuri şi calculatoare. Cu siguranţă că ţinta de useri are în vizor utilizatorii de sex feminin. Dar, după cum ştim doamnelor, femeile sunt cele care cumpără cosmetice şi haine pentru bărbaţi. Potrivit unor statistici, 70% dintre produsele cosmetice bărbăteşti sunt cumpărate de femei.

DressPlaner afacere MLM în România

Suntem probabil primul website din România care vorbeşte despre această nouă afacere MLM. Şi cred că bine facem. Pentru că vă oferim informaţii de calitate despre o posibilă sursă de venit suplimentar. Asta în cazul în care doriţi să vă dezvoltaţi ca reprezentant al acestei firme. Există însă şi posibilitatea de a vă crea un cont de clientă. Ceea ce vă va aduce beneficii la cumpărarea de produse. Vorbim în primul rând de produse din gama fashion, de haine în trend, produse vestimentare la modă.

Dressplaner România

De reţinut că această afacere MLM în România are prelansarea stabilită până la sfârşitul lunii aprilie 2018. În această perioadă puteţi primi un website dedicat, la cheie, din partea firmei. Cu alte cuvinte orice înregistrare prin bannerul de mai sus vă aduce propriul magazin virtual în viitor. Cu un efort minim dar cu inteligenţă maximă puteţi câştiga fie prin cumpărare fie prin dezvoltare. Vă puteti cumpăr astfel produse vestimentare în trend european la preţ redus. Sau vă puteţi dezvolta propria afacere prin colaborare cu DressPlaner. În ambele situaţii rezultatul este win-win. Aveţi doar de câştigat în urma înregistrării. DressPlaner.ro va fi un site unic pentru România. Şi tot www.dressplaner.ro o să vă ofere informaţii complete despre… DressPlaner.

Înregistrare DressPlaner România

Pentru înregistrare DressPlaner România accesaţi bannerul de pe acest website. Sau accesaţi site-ul de prezentare în România dressplaner.ro. O ofertă unică de haine în trend european de modă. O firmă germană ce îşi va dezvolta afacerea MLM în România.

Planul de afaceri, câştiguri DressPlaner sunt informaţii pe care le veţi afla de pe site-ul www.dressplaner.ro. Înregistrarea este absolut gratuită. Iar posibilităţile de câştig nelimitate. În primul rând veţi câştiga din calitatea de clientă. Pentru că veţi avea reducere de 10% la toate produsele comercializate prin magazinul online.

Înscriere DressPlaner România

Pentru înscriere Dressplaner nu aveţi nevoie decât de o adresă de email un număr de telefon. Este important să utilizaţi o adresa de email corectă. Pe email veţi primi datele de logare în magazinul online DressPlaner. După inscriere DressPlaner veţi primi mesajul de confirmare în aproximativ o oră. Odată ce va-ţi înscris veţi primi un cabinet personal. Dar veţi primi şi un link personalizat cu ajutorul căruia veţi putea înregistra proprii clienţi şi consultanţi. Apoi puteţi promova acest link personal pe site-uri, bloguri sau reţele de socializare.

Câştiguri Dressplaner

Câştiguri DressPlaner

Câştigurile DressPlaner sunt proiectate pe mai multe niveluri de adâncime. Ca la orice afacere MLM şi acest business are un sistem propriu. Un plan de marketing cu mai multe niveluri. De la primul nivel de înscrişi veţi primi un venit de 5% din produsele vândute. Asta într-o prima etapă. După ce vă creşteţi reţeaua şi faceţi propriile cumpărături veţi beneficia de 10% câştiguri din primul nivel. De la al doilea nivel primiţi 2,5% sau 5% dacă vă dezvoltaţi structura. În fine, de la următoarele niveluri, în adâncime, primiţi între 5 şi 2,5% bonus.

Firma nu a stabilit încă taxa de livrare a produselor în România. Nu va fi însă o taxă mică dar nici foarte mare. Este foarte posibil ca livrarea să se facă prin DHL. Preţurile produselor nu vor fi mici pentru că vorbim de produse de calitate din Germania, Italia, Franţa. Haine şi încălţăminte, genţi şi accesorii la standarde europene de calitate. Magazinul online al DressPlaner urmează să devină activ după 30 aprilie 2018. Odată intrat în funcţiune, magazinul online va afişa şi primele produse vestimentare dar şi accesorii şi încălţăminte.

Plan de marketing DressPlaner

Planul de marketing Dresplaner este unul simplu. Câştigă clienţii prin reducerea de 10%. Câştigă şi consultanţii din reţeaua pe care o construiesc. Banii câştigaţi în fiecare lună sunt acumulaţi într-un portofel virtual. Luna următoare aceşti bani pot fi retraşi într-un cont bancar deţinut de consultant. În acest moment nu sunt mai multe informaţii. Dar planul de marketing este unul relativ simplu. Este probabil că va fi nevoie să faceţi periodic şi comenzi pentru a vă creşte profitul obţinut din propria structura. Oricum o sa primiţi informaţii pe măsură ce această afacere MLM cu haine şi încălţăminte se va dezvolta.

Este însă bine de ştiut că pentru a vă implica în această afacere MLM este necesar să cunoaşteţi cât de cât bine limba engleză, germană sau engleză. Site-ul nu este în limba română. Chiar dacă vă puteţi dezvolta afacerea din România preţurile produselor vor fi în euro iar site-ul are doar câteva limbi europene la dispoziţie. Puteţi câştiga bani din confortul casei. Puteţi cumpăra haine, încălţăminte, genţi şi accesorii cu discount de la Dressplaner.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*